A platit pe tuning mai mult decat cere acum pe masina. Pretul bolidului din 1968

A platit pe tuning mai mult decat cere acum pe masina. Pretul bolidului din 1968
  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Chevrolet Camaro
  • Bolidul din 1968 vine cu modificari de peste 100.000 de dolari
  • Nota de plata a fost 'setata' la doar 74.900 de dolari
Distribuie pe Facebook

Lista cu ingrediente magice include motor V8 de generatie noua, cutie manuala in cinci rapoarte, plus numeroase imbunatatiri interioare.

Chiar daca arata aproape ca oricare alt Camaro de la sfarsitul anilor '60, acest exemplar de culoare alba si prima generatie se poate lauda cu un tuning in valoare de peste 100.000 de dolari, potrivit dealer-ului care se ocupa de vanzarea sa.

Printre modificarile primite de legendarul muscle car american, pe care Chevrolet l-a lansat pe piata pentru a concura Ford Mustang, se numara inclusiv o motorizare LS3 in opt cilindri, echipata cu un nou sistem de injectie, printre multe altele.

Chevrolet Camaro cu motor LS3

Noua este, de altfel, si cutia manuala cu cinci trepte de viteza, lista cu ingrediente magice continuand - cel putin la nivel tehnic, cu patru discuri de franare de la Wilwood, care se ascund in spatele a... patru jante de culoare neagra, in 10 spite.

Acum, daca vine vorba despre departamentul estetic, respectivul Camaro scoate la iveala o caroserie aproape perfecta, accesorizata cu o serie de elemente care il transforma in canditatul perfect pentru un film de actiune, cu explozii si urmariri.

In cabina, departe de privirile curiosilor, muscle car-ul americanilor de la Chevrolet vine cu piele de culoare neagra, cusaturi contrastante si, nu in ultimul rand, un sistem multimedia de ultima generatie, cu componente din seria Kicker.

La final, dealer-ul care se ocupa de vanzarea exemplarului in cauza ne vorbeste atat despre un rulaj de doar 1.287 de kilometri pentru motorizarea LS3 prezenta acum la datorie, cat si despre un pret de achizitie de... "numai" 74.900 de dolari.

Chevrolet Camaro cu motor LS3

Chevrolet Camaro cu motor LS3

Chevrolet Camaro cu motor LS3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Chevrolet Camaro cu motor LS3
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2019