A pus mana pe acest BMW rar si l-a trimis imediat nemtilor de la G-Power. Cati cai putere are acum

A pus mana pe acest BMW rar si l-a trimis imediat nemtilor de la G-Power. Cati cai putere are acum
  • Acest M4 CS a fost tunat de specialistii G-Power
  • Puterea motorului a crescut semnificativ
  • Productia acestui model a fost limitata la doar 3.000 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Cea mai recenta masina care sa iasa din atelierele G-Power este acest BMW M4 CS. Acest model a debutat in primavara anului trecut, iar constructorul bavarez de automobile a anuntat ca productia este limitata la 3.000 de exemplare.

In urma cu doi ani, nemtii de la BMW isi impresionau fanii cu cel mai extrem M4 construit vreodata. Este vorba despre versiunea GTS, care se bucura de 500 de cai putere, o masa totala mai mica decat a modelului standard si un sistem de injectie cu apa.

BMW M4 CS by G-Power

Spre dezamagirea fanilor care isi doreau asa ceva in garaj, brand-ul din Munchen a anuntat la momentul lansarii ca vor fi asamblate numai 700 de exemplare, care urmau sa ajunga in toate colturile lumii. Insa cererile au continuat sa vina, asa ca la inceputul lui 2017, BMW le-a propus clientilor o alternativa.

BMW M4 CS by G-Power

Botezat M4 CS, modelul special al diviziei BMW M respecta traditia automobilelor performante care isi au originea in legendarul M3 E30 si imbina genele modelului M4 GTS cu utilitatea M4-ului standard. Sub capota regasim acelasi propulsor twin-turbo de 3.0 litri, insa care dezvolta in acest caz 460 de cai putere.

BMW M4 CS by G-Power

Si productia acestuia este limitata, insa bavarezii au anuntat ca vor pune totusi la dispozitia clientilor 3.000 de exemplare. Unul dintre acestea a ajuns deja pe mana specialistilor G-Power, din a caror atelier a iesit cu cateva modificari tehnice si desigur, estetice.

BMW M4 CS by G-Power

Daca acestea din urma sunt mai mult decat evidente, sa vorbim putin despre celelalte. Nemtii au instalat turbine mai mari, au resoftat ECU-ul si au inlocuit sistemul de evacuare standard cu unul confectionat din titan. Cele patru iesiri cu diametrul de 90 de milimetri sunt imbracate in fibra de carbon.

BMW M4 CS by G-Power

In urma acestor imbunatatiri, puterea motorului a crescut la 600 de cai si 740 Nm cuplu. In noua configuratie, acest BMW M4 CS ajunge la 100 de km/h in 3,7 secunde si are o viteza maxima de 320 de km/h.

BMW M4 CS by G-Power

Pentru ca meniul sa fie complet, tunerul a plusat cu o suspensie reglabila, care coboara garda la sol si imbunatateste manevrabilitatea, dar si cu un set de jante Hurricane RR cu diametrul de 20 de inch pe fata si de 21 pe spate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M4 CS by G-Power
mai multe