A pus-o pe burta si i-a montat noi jante din aliaj. Nu mai exista acum om in lume care sa nu vrea o Kia ca a lui

  • Aceasta Kia Stinger stie cum sa fure privirile celor din jur
  • Masina sud-coreeana a primit un nou set de jante din aliaj
  • Suspensia stock a primit la randul ei mai multe modificari
Distribuie pe Facebook

Cu noul model Stinger, Kia schimba absolut tot ce credea publicul larg ca stie despre automobilele premium si / sau cele ieftine.

Atunci cand spui Kia, automat spui masini ieftine si deloc atragatoare. Sau cel putin asta crede publicul larg despre produsele companiei asiatice. Numai ca situatia s-a schimbat radical in ultima perioada de timp, noul Stinger reprezentand doar varful aisberg-ului.

"Inghesuita" intr-o caroserie cu cinci portiere si o linie alungita a plafonului, in stilul caracteristic automobilelor fastback, cea mai tare propunere a sud-coreenilor se bate cu Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe. Si se descurca mai mult decat onorabil.

Ce se intampla insa daca in peisaj isi mai face aparitia si un mini-pachet de tuning? Unul format din, sa zicem, un set de jante cu design in cinci spite de la Vossen si o suspensie atat de joasa incat pune practic pe burta modelul cu pana la 370 de cai putere sub capota?

Ei bine, aplicand o astfel de reteta vei ajunge vedeta orasului in care locuiesti. Si nu doar a acestuia, ci a tuturor comunitatilor de masini modificate sau stock, internetul luand-o razna, in sensul larg al cuvantului, la vederea acestei Kia Stinger de pe alte meleaguri.

Kia Stinger cu jante Vossen

Kia Stinger cu jante Vossen

Kia Stinger cu jante Vossen

Kia Stinger cu jante Vossen

Kia Stinger cu jante Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Kia Stinger cu jante Vossen
mai multe