A.R.T AS55K YAAS EDITION Special pentru Familia Regala din Abu Dhabi

In Abu Dhabi, un Mercedes G55 AMG este un model comun. In Abu Dhabi, un Mercedes G55 AMG tunat este un model (aproape) comun. Insa daca totusi iti doresti un Mercedes G55 AMG si se intampla sa faci parte din Familia Regala, atunci poti avea un G55 AMG unicat.
Distribuie pe Facebook

Astfel, un membru al Familiei Regale din Abu Dhabi a primit acest A.R.T AS55K YAAS EDITION, fabricat intr-o editie limitata de un singur exemplar. Si, chiar daca v-ati dat seama, mai precizam inca o data ca la baza sta SUV-ul Mercedes G55 AMG, care s-a ales cu o serie de imbunatatiri tehnice si estetice.

Pentru inceput, specificam motorul care dezvolta acum nu mai putin de 620 cai putere. Cum un nou sistem performant de franare era necesar, germanii de la A.R.T au montat discuri perforate de 380 si etriere cu 8 pistonase pe fata, respectiv discuri perforate de 345 si etriere cu 4 pistonase pe spate.

Fibra de carbon joaca un rol important la aceasta creatie si se regaseste la nivelul capotei, componentelor aerodinamice, manerelor pentru usi, oglinzilor laterale si carcasei motorului. Pana si interiorul, pe langa piele si Alcantara, a primit insertii de fibra de carbon. De asemenea, avem si un nou set de jante, in timp ce piesa de rezistenta este reprezentata de sistemul de evacuare cu sase tobe de esapament.


Si, pentru a se face siguri ca seicul va fi remarcat, cei de la A.R.T au echipat SUV-ul german si cu un sistem de lumini "suficient pentru a lumina cerul", compus din faruri duble bi-xenon, patru proiectoare xenon si alte patru proiectoare pentru ceata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze A.R.T. AS55K YAAS EDITION - Special pentru Familia Regala din Abu Dhabi
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 August 2009