A schimbat cateva piese la vechiul sau RS6 si l-a facut sa semene cu noul model. POZE REALE

A schimbat cateva piese la vechiul sau RS6 si l-a facut sa semene cu noul model. POZE REALE
  • Acest Audi RS6 aduce cu generatia C7, dar este de fapt un C6
  • Modelul german a primit numeroase modificari in acest sens
  • Doar aripile spate si linia geamurilor sunt cele de fabrica
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in urma cu aproape 10 ani, chiar la sfarsitul deceniului trecut, cea de-a doua generatie a germanului Audi RS6 gazduieste in compartimentul motor un V10 cu doua turbine si 580 CP.

Noi spoilere fata si spate, diferite seturi de jante sau chiar anumite imbunatatiri pentru propulsorul de cinci litri. Chiar daca parea genul de automobil care nu mai are nevoie de niciun fel de modificare, vechiul Audi RS6 C6 a primit numeroase piese si accesorii pe parcursul carierei sale.

Exista insa cel putin o singura persoana care s-a aratat nemultumita de propunerea marilor companii de tuning, astfel ca a inceput sa deseneze de unul singur cum ar fi trebuit sa arate exteriorul versiunii break pe care o detinea. Intamplator ori ba, inspiratiile au venit de la generatia C7.

Astfel, fie care este vorba despre partea frontala a caroseriei in cinci portiere, fie ca discutam despre elementele care compun posteriorul acestui exemplar, absolut fiecare piesa proaspat aparuta in peisaj ne duce cu gandul la modelul lansat de producatorul german in anul 2013. La Detroit.

Singurele detalii care dau de gol respectivul Audi RS6 sunt extensiile proeminente atasate aripilor spate - o caracteristica a generatiei C6, si linia geamurilor. In rest, totul aduce a C7, proprietarul bolidului din cazul de fata schimband inclusiv blocurile optice sau capota motorului cu zece cilindri in V.

Audi RS6 C6 transformat in C7

Audi RS6 C6 transformat in C7

Audi RS6 C6 transformat in C7

Audi RS6 C6 transformat in C7

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi RS6 C6 transformat in C7
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2018