A scos imediat camera sa-l pozeze. Mercedes-ul asta tragea dupa el... o rulota identica cu un Sprinter

A scos imediat camera sa-l pozeze. Mercedes-ul asta tragea dupa el... o rulota identica cu un Sprinter
  • Americanii au lansat rulota care seamana cu Mercedes Sprinter
  • Noul Trail Wagon poate fi folosit si pe post de simpla remorca
  • Clientii vor avea la dispozitie doua versiuni de lungime
Distribuie pe Facebook

O companie americana a lansat de curand, in cadrul unui eveniment de specialitate, o rulota care aduce izbitor cu un Mercedes Sprinter. Pentru a evidentia trasaturile asemanatoare ale celor doua vehicule, aceasta a fost atasata unei automobil... Mercedes Sprinter, evident.

Inspirati de marii pasionati de tuning, care deseori aleg sa creeze remorci-copii ale masinilor pe care le conduc, americanii de la Chinook RV au lansat zilele acestea, in cadrul unui eveniment de specialitate, o rulota care imprumuta mai multe dintre caracteristicile vizuale ale modelului german Mercedes Sprinter.

Remorca Mercedes Sprinter

Botezat Trail Wagon, produsul respectiv este disponibil la vanzare la preturi de pornire de aproximativ 38.000 de dolari, in doua versiuni complet diferite. Principala diferenta consta in lungimea totala, clientii avand de ales intre o varianta de 5.76 metri si o alta care se apropie de valoarea de sase metri.

Asemeni altor rulote, cea care aduce izbitor cu modelul german Mercedes Sprinter poate fi mobilata in fel si chip, noutatea majora constand in faptul ca anumite functii si echipamente vor putea fi controlate prin intermediul unei aplicatii pentru telefonul mobil. Viata in secolul 21 are, pana la urma, avantajele ei.

Oficialii companiei americane Chinook RV nu au oferit pana la momentul de fata niciun fel de informatie cu privire la data la care se va da startul vanzarilor noului produs Trail Wagon, insa asteptarea ar trebui sa merite pe deplin. Mai ales pentru persoanele care... au un Sprinter in propriul garaj, evident.

Remorca Mercedes Sprinter

Remorca Mercedes Sprinter

Remorca Mercedes Sprinter

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Remorca Mercedes Sprinter
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2019