A taiat si sudat la caroserie pana cand a facut-o de... Lambo. Acum toata lumea se inghesuie sa pozeze masina

A taiat si sudat la caroserie pana cand a facut-o de... Lambo. Acum toata lumea se inghesuie sa pozeze masina
  • Din Rusia vine cel mai ieftin Lamborghini Reventon al planetei
  • Este vorba despre o replica bazata pe modelul Mitsubishi GTO
  • Pretul de vanzare se invarte in jurul sumei de 8.100 de euro
Distribuie pe Facebook

Lamborghini Reventon la bani putini? Se poate! Dar fara motorul V12 si alte elemente cheie ale sportivei inspirate de avioanele de vanatoare.

35 de unitati fabricate in total, fiecare disponibil la pretul de 1 milion de euro. Cu astfel de "caracteristici" in prim-plan, vechiul Lamborghini Reventon a fost automobilul dedicat exclusiv oamenilor instariti si cu relatii puternice la fabrica din Sant'Agata Bolognese.

Si cu toate ca agitatia cauzata de lansarea sportivei inspirate de avioanele de vanatoare a trecut in mare masura, pretul de achizitie nu a scazut deloc. Ba dimpotriva: a crescut cu cateva sute de mii de euro, in cazul anumitor exemplare... chiar dublandu-se.

Astfel se explica si realizarea mai multor copii la nivelul planetei, una dintre replicile celebrului Lamborghini Reventon fiind scoasa de curand la vanzare in Rusia. Foloseste platforma unui Mitsubishi GTO de la inceputul anilor '90 si costa putin peste 8.100 de euro.

Nu ascunde sub capota un motor V12 de 6.5 litri si 650 de cai putere, astfel ca nici nu accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde. Cumparatorul acestei masini va primi doar un V6 de trei litri si numai 225 de cai putere, potrivit descrierii din anunt.

Vanzatorul nu spune nimic despre o posibila modificare a interiorului, la fel cum nu se precizeaza niciun detaliu nici despre modul in care se deschid portierele. Ce este drept, din imaginile replicii de Lamborghini Reventon observam configuratia cu... volan pe dreapta.

Daca mai conteaza, copia ruseasca a sportivei inspirate de avioanele de vanatoare mai scoate la iveala si o cutie automata, plus un set de jante cu diametrul pe 20 de inch. In schimb, ceasurile de bord indica doar 80.000 de kilometri parcursi pana la momentul de fata.

Mitsubishi transformat in Lamborghini

Mitsubishi transformat in Lamborghini

Mitsubishi transformat in Lamborghini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mitsubishi transformat in Lamborghini
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2018