A taiat si sudat la caroserie pana cand a facut-o de limuzina. Cum arata acum sportiva din '53

  • Acest Porsche 356 a parasit linia de productie in anul 1953
  • Sportiva germana a fost transformata ulterior in limuzina
  • Exemplarul in cauza a primit inclusiv un nou motor sub capota
Distribuie pe Facebook

O ciudatenie in adevaratul sens al cuvantului, aceasta va fi scoasa la licitatie peste aproximativ doua luni. La finele lui septembrie.

A parasit linia de productie in urma cu mai bine de cinci decenii si jumatate, in compania unei caroserii cu numai doua portiere. Ulterior insa, sportiva cu motor spate din '53 si-a dublat dimensiunile, fiind transformata in limuzina.

In prezent, cel mai ciudat Porsche 356 din toate timpurile asteapta sfarsitul lunii septembrie, atunci cand va fi scos la licitatie in cadrul unui eveniment marca RM Sotheby's. Valoarea masinii germane reprezinta o necunoscuta.

Cert este ca viitorul cumparator, in cazul in care va si exista unul, se va putea lauda cu un automobil unic in lume. Si mult mai incapator, respectiv luxos decat daca ar fi optat pentru originalul cu interior pentru doar doua persoane.

Revenind la limuzina 356, aceasta este creatia atelierului Egyptian Custom Body din Dayton, Ohio si face parte dintr-o colectie care include alte peste 20 de masini Porsche. Toate vor intra la licitatia de la sfarsitul lunii septembrie.

Mai multe detalii vor fi disponibile in saptamanile urmatoare, oficialii RM Sotheby's publicand pentru moment doar cateva fotografii cu inedita creatie.

Porsche 356 transformat in limuzina

Porsche 356 transformat in limuzina

Porsche 356 transformat in limuzina

Porsche 356 transformat in limuzina

Porsche 356 transformat in limuzina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Porsche 356 transformat in limuzina
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2019