A tot schimbat una-alta la vechiul sau Mercedes, masina germana aducand acum extrem de mult cu noul model

A tot schimbat una-alta la vechiul sau Mercedes, masina germana aducand acum extrem de mult cu noul model
  • Un Mercedes CLK din Olanda a fost modificat astfel incat sa semene cu vechiul C-Class Coupe
  • Ineditul proiect de vanzare se afla acum in cautarea unei persoane dornice sa cheltuiasca 10.000 euro
  • Viitorul client va avea pe maini o motorizare aspirata cu sase cilindri in V, de 3.2 litri si 218 CP
Distribuie pe Facebook

Chiar daca din anumite unghiuri ai putea jura ca ai de-a face cu generatia anterioara a Mercedes-ului C-Class Coupe, ei bine... adevarul este ca automobilul din cazul de fata apartine gamei CLK.

In timp ce majoritatea posesorilor de Mercedes CLK au preferat fie sa stea deoparte de programele oferite de industria tuningului, fie sa opteze pentru cateva accesorii subtile, proprietarul acestui exemplar s-a pus pe... modificat complet si radical vechea sportiva a marcii din Stuttgart.

Sau, mai corect spus, exteriorul respectivului automobil fabricat la sfarsitul anilor '90, toate elementele primite de caroseria in doua usi - de la grila radiatorului si pana la capota portbagajului, ducandu-ne cu gandul la generatia anterioara a modelului C-Class Coupe.

Visul lui Joey, posesorul acestui exemplar, a fost ca vechiul sau Mercedes CLK sa semene cu versiunea de inalta performanta 63 AMG, insa lipsa unui spoiler fata cu prize de aer supradimensionate i-au dat peste cap planurile "eroului" nostru.

Mercedes CLK transformat in C-Class CoupeMercedes CLK transformat in C-Class Coupe

Poate viitorul proprietar al sportivei din Stuttgart va remedia mica eroare de proiectare, automobilul in doua usi fiind scos recent la vanzare in nordul Olandei pentru o suma care se ridica la aproximativ 10.000 de euro.

Dupa cum precizam si anterior, la baza acestui Mercedes C-Class Coupe se afla un CLK fabricat in cursul anului 1998 si rulat pentru circa 218.000 de kilometri. Propulsia este asigurata de o motorizare cu sase cilindri in V, de 3.2 litri si 218 CP.

Referitor la lista cu dotari, viitorul posesor al ineditului automobil german se va alege cu o transmisie automata in cinci rapoarte, cu senzori de parcare, jante din aliaj, cruise control si ABS. Imaginile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa macar stim ca..

... ei bine, pasagerii vor fi intampinati cu geamuri electrice, airbag-uri si tapiterie din piele. Nimeni nu poate spune insa daca si de un design similar celui caracteristic generatiei anterioare a modelului C-Class Coupe ori de meniul standard, pe care il intalnim la fiecare CLK din '98.

Mercedes CLK transformat in C-Class Coupe

Mercedes CLK transformat in C-Class Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes CLK transformat in C-Class Coupe
mai multe