A venit randul britanicilor sa-si faca de cap cu noul Mustang. Uite cum suna propunerea celor de la Clive Sutton

A venit randul britanicilor sa-si faca de cap cu noul Mustang. Uite cum suna propunerea celor de la Clive Sutton
  • Britanicii de la Clive Sutton au pregatit pana la 700 CP pentru noul Ford Mustang
  • Versiunea de top propune un compresor mecanic dezvoltat impreuna cu Whipple Superchargers
  • Clientii pot opta si pentru elemente din fibra de carbon sau sistem audio de inalta fidelitate
Distribuie pe Facebook

Il recunosti imediat dupa capota din carbon si jantele in cinci spite duble, insa nu vei aprecia cu adevarat efortul celor de la Clive Sutton decat abia dupa ce te vei juca putin cu acceleratia acestui Ford Mustang.

Nu doar companiile americane de tuning se inghesuie sa ia la modificat noul Ford Mustang, pe cea de-a sasea generatie a iconicului muscle car din Detroit batandu-se inclusiv europenii.

Cel mai nou upgrade dezvoltat pe Batranul Continent vine astfel de la Clive Sutton, care propune un plus de performanta atat pentru motorizarea turbo de 2.3 litri, cat si pentru propulsorul aspirat cu opt cilindri in V.

Daca posesorii versiunii EcoBoost vor fi nevoiti sa se multumeasca cu un total de numai 330 de cai putere, ei bine... proprietarii variantei GT sunt ceva mai norocosi din acest punct de vedere.

Ford Mustang de la Clive Sutton

Ford Mustang de la Clive Sutton

Odata ajunsa pe mainile specialistilor Clive Sutton, unitatea de cinci litri a fost echipata numaidecat cu un compresor mecanic de la Whipple Superchargers, astfel ca puterea maxima a crescut pana la 645 CP.

Iar acesta-i doar inceputul, cei care au reusit sa puna mana pe un exemplar al noului Ford Mustang GT avand la dispozitie inclusiv un pachet care aduce sub capota exact 700 de cai putere.

Performantele rezultate in urma eforturilor facute de specialistii Clive Sutton ramane pentru moment un mister, compania britanica preferand sa anunte in schimb ca oferta sa cuprinde si cateva bunatati de ordin estetic.

Altfel spus, noul Ford Mustang poate fi echipat si cu o capota, respectiv un eleron din carbon, materialul cu pricina fiind folosit inclusiv la nivelul prelungirii frontale, respectiv pragurilor laterale.

Un set de jante cu design in cinci spite duble si diametru de 20 inch completeaza meniul exterior, pe cand interior ne intampina in compania acelorasi ornamente din fibra de carbon. Plus a unui sistem audio de inalta fidelitate.

Ford Mustang de la Clive Sutton

Ford Mustang de la Clive SuttonFord Mustang de la Clive Sutton

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Ford Mustang de la Clive Sutton
mai multe