A vrut sa conduca o masina unicat si exact asta a comandat. Acum se faleste cu ea pe tot internetul

  • Urmatorul BMW M3 prezinta o configuratie unica la nivel vizual
  • Automobilul bavarez are un exterior galben, cu cateva detalii de GTS
  • Interiorul se lauda cu piele, alcantara si, totodata, fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Un client avid dupa exclusivitate si cu o situatie financiara pe masura dorintelor sale a platit o intreaga avere pentru a conduce aceasta masina unicat.

Este vorba, mai exact, despre un BMW M3 de ultima generatie, a carei caroserie in patru portiere a fost acoperita cu o nuanta mai putin obisnuita de galben, pe care oamenii din cadrul departamentul de marketing al companiei bavareze au botezat-o Speed Yellow.

Pe langa aceasta, respectivul exemplar a mai primit la nivel de exterior si o capota de M4 GTS, de la automobilul de 500 de cai putere si 700 de exemplare al producatorului din Munchen fiind imprumutata inclusiv prelungirea ce aduce spoilerul fata mai aproape de asfalt.

BMW M3 cu eleron de M4 GTS

BMW M3 cu eleron de M4 GTS

Intr-un final, eleronul posterior din fibra de carbon si difuzorul de aer care incorporeaza cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare din titan completeaza - alaturi de jantele din aliaj cu design unic, lista detaliilor care vor reusi sa atraga privirile tuturor.

La interior, in spatele usilor inchise, se ascund infinite accente de Speed Yellow, respectiva nuanta de galben dand culoare chiar si cusaturilor contrastante folosite la nivelul pielii ce imbraca partea inferioara a bordului sau scaunele fata cu suport lateral marit, printre altele.

Asa cum ii sta bine unui automobil de inalta performanta, acest BMW M3 de ultima generatie se mai faleste pe tot internetul si cu numeroase ornamente realizate din fibra de carbon, plus un volan sport imbracat in alcantara pentru o mai buna aderenta.

Despre motorizarea modelului din Munchen nu exista niciun fel de informatie, insa vorbim cel mai probabil despre un exemplar standard din acest punct de vedere, cu propulsor bi-turbo de trei litri si 431 sau 450 CP, daca proprietarul a optat si pentru pachetul Competition.

BMW M3 cu eleron de M4 GTS

BMW M3 cu eleron de M4 GTS

BMW M3 cu eleron de M4 GTS

BMW M3 cu eleron de M4 GTS

BMW M3 cu eleron de M4 GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW M3 cu eleron de M4 GTS
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 August 2017