Abia de-acum incepe distractia. De noul Focus RS se va ocupa si AMS, compania care le da GT-Rurilor cate 2000 CP

Abia de-acum incepe distractia. De noul Focus RS se va ocupa si AMS, compania care le da GT-Rurilor cate 2000 CP
  • Americanii de la AMS Performance pregatesc un tuning de zile mari pentru actualul Ford Focus RS
  • Clientii vor avea la dispozitie pentru inceput un nou intercooler si admisie, respectiv tevi din carbon
  • Specialistii celebrei companii de peste Ocean privesc inclusiv catre turbina si internele motorului de 2.3
Distribuie pe Facebook

Este aproape imposibil sa nu fi auzit pana acum de AMS Performance, compania americana cu numeroase GT-Ruri de peste 2.000 de cai putere in portofoliu.

Nu, versiunile respective ale supercarului japonez nu au niciun fel de legatura cu discutia din cazul de fata, principalul subiect al acestui material constand in faptul ca specialistii tunerului anterior amintit se vor ocupa si de ultima generatie a modelului Ford Focus RS.

Ultima generatie a modelului Ford Focus RS insemnand, in cazul in care ai si uitat deja, acel hot-hatch echipat cu o motorizare turbo de 350 de cai putere si un sistem inteligent de tractiune integrala capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.7 secunde.

Ford Focus RS de la AMS Performance

Incheind aceasta paranteza si revenind la tratamentul pe care americanii de la AMS Performance il pregatesc de zor, primele informatii oficiale anunta un nou intercooler pentru propulsorul de 2.3 litri, dar si admisie, respectiv tevi (ale intercoolerului) din fibra de carbon.

De asemenea, posesorii ultimei generatii a modelului Ford Focus RS vor mai putea apela la specialistii tunerului anterior amintit si pentru un nou sistem de evacuare care, in cazul de fata, se lauda cu o constructie ultra-usoara din titan.

Suna bine, nu-i asa? Iar acesta-i doar inceputul, cei de la AMS Performance lucrand intre timp inclusiv la un upgrade pentru turbina motorizarii de 350 de cai putere. Un nou set de interne se afla si el in planurile americanilor, spre deliciul iubitorilor de inalta performanta.

Cat va ajunge sa ascunda sub capota ultima generatie a modelului Ford Focus RS insemnand in urma tratamentului pregatit specialistii tunerului anterior amintit ramane inca un mister la acest moment, insa cel mai probabil se va trece de valorile unui BMWM4 Coupe.

Ford Focus RS de la AMS Performance

Ford Focus RS de la AMS PerformanceFord Focus RS de la AMS Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford Focus RS de la AMS Performance
mai multe