Abia le-a fost livrat, insa nu au stat deloc pe ganduri. I-au pus in secunda doi un motor V8!

Abia le-a fost livrat, insa nu au stat deloc pe ganduri. I-au pus in secunda doi un motor V8!
  • O companie din Florida anunta primul Wrangler JL cu motor V8
  • Modelul americanilor de la Jeep se bucura acum de 450 CP
  • Clientii au la dispozitie si o versiune cu 500 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

De provenienta Chevrolet, unitatea pe benzina cu capacitatea cilindrica de 6.2 litri dezvolta o putere maxima de aproximativ 450 CP.

Numai doua luni si jumatate au trecut de la premiera publica a noului Jeep Wrangler, dar americanii de la Bruiser Conversions se pot lauda deja cu primul exemplar JL animat de o motorizare V8.

Este vorba, mai precis, despre un propulsor LS3 de provenienta Chevrolet, cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care dezvolta o putere maxima de aproximativ 450 CP, dupa cum spuneam si anterior.

Potrivit companiei de tuning din orasul Clearwater, statul Florida, motorul pe benzina proaspat instalat sub capota acestui exemplar lucreaza alaturi de cutia originala, o automata cu opt rapoarte.

Originala este, de asemenea, si unitatea de control (ECU), americanii de la Bruiser Conversions precizand insa ca toate sistemele de siguranta si confort functioneaza in continuare perfect, ca in prima zi.

La acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la disponibilitatea conversiei respective pentru versiunile de echipare cu transmisie manuala sau pretul pachetului de tuning cu pricina.

In schimb, oficialii companiei din orasul Clearwater, statul Florida au precizat ca puterea maxima de 450 CP reprezinta doar inceputul, clientii urmand a putea opta in viitor si pentru o solutie cu 500 CP.

Cat despre noul Jeep Wrangler, acesta a debutat in premiera publica la sfarsitul lui noiembrie 2017, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, si este disponibil la vanzare alaturi de trei motorizari.

Mai precis, cumparatorii au de ales intre benzinar turbo de doi litri, capabil sa produca 270 CP, si unul aspirat, V6 de 3.6 litri, cu 285 CP sub capota, carora li se alatura un diesel V6 de 3.0 litri si 262 CP.

Jeep Wrangler cu motor V8

Jeep Wrangler cu motor V8

Jeep Wrangler cu motor V8

Distribuie pe Facebook
mai multe