ABT a creat un RS6 de 695 de cai care mananca Ferrari-uri la micul-dejun

ABT a creat un RS6 de 695 de cai care mananca Ferrari-uri la micul-dejun
  • ABT a dezvoltat Audi-ul RS6+
  • Puterea masinii germane a crescut considerabil
  • Va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Tunerul ABT a dezvaluit pachetul de tuning dezvoltat pentru Audi-ul RS6. Acesta a primit numele RS6+ si va fi replicat in 50 de exemplare, fiecare beneficiind de o crestere substantiala a puterii motorului dar si de mai multe elemente estetice.

Odata cu apropierea Salonului Auto de la Geneva, specialistii de la ABT se intrec in pachete de tuning care mai de care. Astfel, dupa Audi-ul S5, S5, TT sau R8, a venit timpul break-ului RS6 sa primeasca tratamentul nemtilor.

Audi RS6+ by ABT Sportsline

La exterior regasim mai multe elemente confectionate din fibra de carbon, precum capacele oglinzilor, buza fata sau accesoriile pragurilor laterale, embleme personalizate, un set de jante negre de 22 de inch care pot avea atat un aspect lucios, cat si mat, dar si un sistem de evacuare din otel inoxidabil cu 4 iesiri din carbon.

Audi RS6+ by ABT SportslineAudi RS6+ by ABT Sportsline

Interiorul a fost rasfatat cu un set de covorase speciale, un design nou pentru schimbatorul de viteze, un volan sport imbracat in carbon si piele, mai multe detalii din fibra de carbon pot fi intalnite la nivelul bordului si ale scaunelor, iar logo-ul RS6+ este proiectat cu mandrie pe asfalt atunci cand sunt deschise usile. Dupa parerea noastra acest ultim artificiu putea fi omis, insa cu siguranta se vor gasi clienti care sa nu fie de acord cu noi.

Audi RS6+ by ABT Sportsline

Probabil cele mai interesante modificari se regasesc la compartimentul motor, acolo unde puterea propulsorului V8 de 4.0 litri a fost crescuta la nu mai putin de 695 de cai putere si 880 Nm cuplu. La fel ca si in cazul celorlalte pachete de tuning, nemtii de la ABT tin secrete si performantele acestui RS6+, insa avand in vedere cresterea semnificativa de putere, acceleratia de la 0 la 100 de km/h ar urma sa se faca in mai putin de 3.7 secunde, iar de la 0 la 200 de km/h mai rapid decat a versiunii standard. Viteza maxima ramane si ea necunoscuta.

Audi RS6+ by ABT Sportsline

Asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, numai 50 de clienti norocosi vor putea achiziona acest pachet de tuning dezvoltat special pentru Audi-ul RS6, care urmeaza sa fie prezentat oficial la standul ABT din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Audi RS6+ by ABT Sportsline

Audi RS6+ by ABT Sportsline

Audi RS6+ by ABT Sportsline

Audi RS6+ by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS6+ by ABT Sportsline
mai multe