AC Schnitzer modifica noul BMW Seria 5 Facelift

AC Schnitzer modifica noul BMW Seria 5 Facelift
  • AC Schnitzer modifica noul BMW Seria 5 Facelift
  • Pachetul de tuning include bunatati tehnice si estetice
  • 525 cai putere dezvolta acum versiunea BMW 550i
Distribuie pe Facebook

Trecuta recent printr-un facelift, actuala generatie a modelului BMW Seria 5 se mai poate lauda acum si cu numeroase imbunatatiri venite din partea specialistilor AC Schnitzer.

Nu se poate spune ca a trecut foarte mult timp de la lansarea noului BMW Seria 5 Facelift, insa versiunea imbunatatita a automobilului german de clasa mare se poate lauda deja cu un prim pachet de tuning. "Vinovati" de aceasta situatie sunt specialistii AC Schnitzer, care propun numeroase bunatati de ordin tehnic si estetic pentru cei care au pus deja mana pe un exemplar al modelului bavarez.

Despre ce este insa vorba mai exact? Pai, pentru inceput, meniul celebrei companii de tuning din Aachen aduce un kit aerodinamic restilizat, prelungirea spoilerului fata, ornamentele atasate pragurilor laterale, difuzorul de aer pentru spoilerul spate si eleronul pentru plafon conferindu-i un plus considerabil de agresivitatea noului BMW Seria 5 Facelift. De asemenea, versiunea imbunatatita a automobilului german de clasa mare mai impresioneaza acum si datorita jantelor de dimensiuni generoase, combinate cu o suspensie mai joasa, lista cu modificari vizuale incheindu-se in cele din urma cu accesoriile sport regasite la nivelul interiorului.

Si asta nu e tot. Asa cum precizam si putin mai sus, specialistii AC Schnitzer au intervenit si asupra gamei de motorizari, rezultatele fiind de-a dreptul spectaculoase:

  • Motorizari diesel:

- BMW 520d: de la 184 CP la 218 CP;

- BMW 525d: de la 218 CP la 258 CP;

- BMW 530d: de la 258 CP la 309 CP;

- BMW 535d: de la 313 CP la 360 CP;

  • Motorizari pe benzina:

- BMW 528i: de la 245 CP la 294 CP;

- BMW 535i: de la 306 CP la 360 CP;

- BMW 550i: de la 449 CP la 525 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Seria 5 Facelift by AC Schnitzer
mai multe