Aceasta mica bestie creata de tunerul de casa al Mercedes te va stoarce de bani

Aceasta mica bestie creata de tunerul de casa al Mercedes te va stoarce de bani
  • Brabus aduce la Geneva o creatie pe nume Ultimate 125
  • Proiectul in cauza are la baza ultimul smart fortwo
  • Modelul cu pricina porneste de la 49.980 euro
Distribuie pe Facebook

Produsa intr-o serie limitata la numai 125 de exemplare, respectiva masinuta se vinde pe aceeasi suma precum un... BMW M240i xDrive.

Brabus va aduce in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce se desfasoara in perioada 9 - 19 martie, una dintre cele mai scumpe 'jucarii' pe patru roti ale planetei.

Comercializata sub denumirea Ultimate 125, respectiva masinuta are la baza ultima generatie a simpaticului smart fortwo si porneste de la 49.980 euro, fiind astfel cu 280 de euro mai scumpa decat un BMW M240i xDrive.

Spre deosebire insa de modelul bavarez, creatia celebrului tuner de casa al companiei Mercedes nu ofera mai mult de 125 de cai putere, si aceia dintr-un benzinar de doar 898 centimetri cubi.

Brabus Ultimate 125

Brabus Ultimate 125

Drept urmare, mica bestie a celor de la Brabus accelereaza de la 0 la 100 km/h in abia 9.8 secunde si atinge o viteza maxima de numai 175 km/h - acolo unde intra in actiune o bariera electronica montata de specialistii din Bottrop.

Mult mai imbucurator suna meniul estetic, jucarioara Ultimate 125 prezentand un design extrem de agresiv, cu prize de aer supradimensionate, extensii pentru aripi, dar si evacuare tripla.

Un set de jante care masoara 18 inch in diametru completeaza pachetul exterior, pe cand departamentul interior anunta volan cu padele, pedalier din aluminiu, dar si insertii din piele pentru majoritatea suprafetelor intalnite aici.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, respectiva masinuta germana dispune inclusiv de control al climatizarii sau sistem de navigatie, dupa cum se arata in comunicatul oficial de presa.

Tot despre creatia celebrului tuner de casa al companiei Mercedes mai putem spune, de asemenea, si ca va vedea lumina zilei in doar 125 de exemplare, fiecare dintre acestea disponibil in combinatia de culori dorita de client.

Brabus Ultimate 125

Brabus Ultimate 125

Brabus Ultimate 125

Brabus Ultimate 125

Brabus Ultimate 125Brabus Ultimate 125

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Brabus Ultimate 125
mai multe