Acest BMW Seria 3 ar putea fi cel mai ieftin tichet catre paradisul Alpina, insa are cateva probleme care ti-ar putea da de gandit

Acest BMW Seria 3 ar putea fi cel mai ieftin tichet catre paradisul Alpina, insa are cateva probleme care ti-ar putea da de gandit
  • Acest BMW Seria 3 a fost modificat de Alpina
  • Modelul bavarez se vinde pe internet
  • Cea mai mare suma oferita a fost de 5100$
Distribuie pe Facebook

Inmatriculat pentru prima oara in cursul anului 1994, automobilul bavarez gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu sase cilindri in linie, de trei litri si aproximativ 250 de cai putere. Livrarea valorilor maxime se face exclusiv catre puntea spate, prin intermediul unei cutii automate cu cinci rapoarte.

Asamblat special pentru un client din Japonia, acest BMW Seria 3 modificat de Alpina a fost importat de curand in Canada si scos imediat la licitatie prin intermediul celebrului site Bring a Trailer.

Inmatriculat pentru prima oara in cursul anului 1994, automobilul bavarez gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu sase cilindri in linie, de trei litri si aproximativ 250 de cai putere.

Alpina B3 E36

Alpina B3 E36

Alpina B3 E36

Alpina B3 E36

Cuplul maxim se ridica la valoarea de 320 Nm, fisa tehnica fiind completata in cele din urma de o cutie automata cu cinci rapoarte, care lucreaza alaturi de un sistem de tractiune spate, plus diferential LSD.

Din punct de vedere estetic, respectivul B3 iese numaidecat in evidenta prin caroseria de culoare Arctic Grey, insotita de o noua prelungire frontala, dungi finisate in alb si jante cu design multispita.

La interior, departe de privirile curiosilor, sedanul importat din Asia scoate la iveala o tapiterie realizata din material textil, instrumente de bord restilizate, plus volan Momo si logo-uri cu numele masinii.

Potrivit anuntului de vanzare, acest BMW Seria 3 modificat de Alpina are un accident frontal la activ, care a dus la inlocuirea mai multor piese: a spoilerului fata, capotei motor si chiar aripilor laterale.

Totodata, automobilul bavarez - care a parcurs putin peste 93.000 de kilometri pana la momentul de fata, se confrunta cu o scurgere de ulei, despre care proprietarul actual nu a oferit si alte informatii.

Acum, daca vine vorba despre suma necesara achizitionarii berlinei cu motor aspirat de trei litri si 250 de cai putere, trebuie mentionat ca licitatia de pe site-ul Bring a Trailer se va incheia abia peste doua zile.

In prezent, cea mai generoasa oferta pentru respectivul B3 se ridica la 5.100 de dolari americani, insa adevarul este ca... multe se pot schimba pana in seara zilei de miercuri, cand va fi parafata vanzarea.

Alpina B3 E36

Alpina B3 E36

Alpina B3 E36

Alpina B3 E36

Alpina B3 E36

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze Alpina B3 E36
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2019