Acest E-Class break este definitia sleeper-ului perfect. Are 900 de cai sub capota si accelereaza ca din pusca

Acest E-Class break este definitia sleeper-ului perfect. Are 900 de cai sub capota si accelereaza ca din pusca
  • A primit mai multe imbunatatiri
  • Motorul dezvolta 900 de cai putere
  • A atins peste 260 de km/h pe 804 metri
Distribuie pe Facebook

Acest Mercedes-Benz E-Class T-Modell a impresionat recent la un eveniment de drag race din Germania. Masina, la baza o versiune de performanta E63 AMG, a primit mai multe imbunatatiri, astfel ca puterea motorului V8 a crescut la 900 de cai.

Mercedes-ul E-Class T-Modell este una dintre cele mai puternice si rapide break-uri de pe piata. In cazul actualei generatii, cele mai puternice versiuni sunt E63 AMG si E63 S AMG care dezvolta 571, respectiv 612 cai putere. In cazul ambelor variante vorbim de o tractiune integrala si o cutie de viteze automata AMG Speedshift MCT cu 9 trepte.

Masina din acest clip video face parte din precedenta iteratie E-Class, insa este mai puternica decat un Lamborghini Aventador S. Asta pentru ca a primit mai multe imbunatatiri, printre care turbine noi si o resoftare ECU. Unitatea V8 biturbo de 5.5 litri dezvolta acum 900 de cai putere.

La o cursa de acceleratie recenta, super break-ul a reusit sa atinga mai mult de 260 de km/h pe jumatate de mila, adica 804 metri. Da play si urmareste-l in actiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe