Acum arata de un milion de ori mai bine. Cel mai tare tuning pentru VW Scirocco?

Acum arata de un milion de ori mai bine. Cel mai tare tuning pentru VW Scirocco?
Chiar daca au trecut deja opt ani de la prima sa aparitie, ultimul Volkswagen Scirocco reuseasca sa intoarca la fel de multe priviri ca in prima zi. Dar asta nu inseamna neaparat ca nu exista loc si de mai bine...
Distribuie pe Facebook

Design-ul sportiv in doua usi si motorizarile turbo cu pana la 280 de cai putere sub capota au transformat generatia cu numarul trei a modelului Volkswagen Scirocco intr-una dintre cele mai ravnite optiuni ale segmentului compact.

Nu a trecut insa mult timp, iar marile - dar si mai micile, companii de tuning ale planetei au inceput sa-si prezinte, rand pe rand, optiunile cu privire la imbunatatirea departamentului tehnic (ori estetic) al spectaculosului automobil german.

VW Scirocco R de la Aspec

VW Scirocco R de la Aspec

Respectiva situatie se repeta si la opt ani de la introducerea actualului Volkswagen Scirocco, cea mai recenta propunere pentru sportiva compacta a marcii din Wolfsburg venind din partea unor specialisti reuniti sub numele de Aspec.

Cu sediul tocmai in Hong Kong, prea putin cunoscuta companie de tuning spera ca proaspat lansata sa creatie sa ia fata celorlalte proiecte bazate pe spectaculosul automobil german si sa intre adanc in inima pasionatilor de masini.

Lucru care se va si intampla, cel mai probabil, Volkswagen-ul Scirocco in cauza bucurandu-se de un exterior pe care nu il poti rata... nici sa vrei. Si totul datorita acelor detalii proeminente sau supradimensionate de la nivelul caroseriei.

VW Scirocco R de la AspecVW Scirocco R de la Aspec

VW Scirocco R de la AspecVW Scirocco R de la AspecVW Scirocco R de la Aspec

Detalii omniprezente, de altfel, pe care se citesc ca au ca sursa de inspiratie lumea sporturilor cu motor, vestile bune continuand cu informatia oficiala potrivit careia cateva dintre acestea sunt realizate din fibra de carbon.

Asemeni oricariu proiect de tuning care se respecta, spectaculosul automobil german se mai lauda si cu un set de jante pe masura, tratamentul celor de la Aspec incheindu-se cu evacuarea cvadrupla, integrata in difuzorul posterior de aer.

Stirile privind existenta unor modificari inclusiv sub capota lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa tinand cont de marimea discurilor de franare, respectiv inscriptia PPV 430 R de pe portbagaj... nu ar fi de mirare sa avem de-a face cu 430 CP.

VW Scirocco R de la Aspec

VW Scirocco R de la Aspec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze VW Scirocco R de la Aspec
mai multe