Alfa Romeo 8C Spider by Novitec - Arta de a seduce

Alfa Romeo 8C Spider by Novitec - Arta de a seduce
Stilat, rafinat si mai puternic ca niciodata, supercarul sculptat in tara lui Leonardo da Vinci ne exemplifica in imagini arta de a seduce.
Distribuie pe Facebook

Despre grandiosul Alfa Romeo 8C Spider si al sau design exclusivist s-ar putea scrie o intreaga biblioteca de carti, condimentate cu unele dintre cele mai atent-selectate expresii, metafore si personificari, insa cel mai probabil nimeni nu va aduce in discutie propulsorul in opt cilindri, de 4.7 litri si 450 cai putere. Pentru ca, in cazul superbei creatii italienesti, nu puterea de a accelerea se afla in varful piramidei, ci puterea de a seduce. Chiar si asa, lucrurile sunt pe cale sa se schimbe odata cu interventia germanilor de la Novitec.

Upgraded: Alfa Romeo 8C Spider by Novitec

Spre fericirea intregii planete, designul rafinat al recent-lansatului Alfa Romeo 8C Spider a ramas aproape neschimbat, singurele modificari prezente la exterior fiind reprezentate de jantele cu design in cinci spite duble, disponibile intr-o combinatie 21 inci pe fata, respectiv 22 inci pe spate. In ceea ce priveste aspectul tehnic al supercarului italian, compania germana nu s-a dezmintit nici de aceasta data si a mers pe mana unui sistem de supraalimentare ce urca cifrele maxime pana la 600 cai putere si 588 Nm - indeajuns pentru a livra performante capabile sa te lase fara de suflare: 3.9 secunde pentru clasicul 0 - 100 km/h 305 km/h in dreptul viteze maxime.

Upgraded: Alfa Romeo 8C Spider by Novitec

La final, intregul pachet de modificari este completat de un nou sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, plus nelipsita suspensie ajustabila.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Alfa Romeo 8C Spider by Novitec
mai multe