Alpina isi face cadou de ziua sa 2 BMW-uri speciale, cu cate 600 CP fiecare

Alpina isi face cadou de ziua sa 2 BMW-uri speciale, cu cate 600 CP fiecare
  • Alpina lanseaza noua colectie Edition 50
  • La baza regasim modelele B5 si B6 Bi-Turbo
  • Meniul include un total de 600 cai putere
Distribuie pe Facebook

Motive de petrecere si sarbatoare in micul Buchloe. Celebra companie de tuning din oraselul bavarez celebreaza anul acesta cinci decenii de existenta si excelenta.

Printre surprizele pregatite de Alpina fanilor sai se numara si noua colectie Edition 50, ce presupune productia a 50 de exemplare B5 Bi-Turbo, respectiv 50 de unitati B6 Bi-Turbo cu cate 600 de cai putere si 800 de Newton-Metri sub capota.

Echipate cu aceasta motorizare, cele doua automobile de inalta performanta au nevoie de numai 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, printre valorile integrate in cadrul fisei cu specificatii tehnice regasindu-se si o viteza maxima de 328 kilometri pe ora.

Nu doar propulsorul V8 bi-turbo de 4.4 litri a fost insa modificat, noua colectie Edition 50 aducand o serie de imbunatatiri inclusiv la nivelul departamentului vizual - iar acum nu ne referim neaparat la omniprezentele logo-uri ce anunta scopul si motivul existentei acestei versiuni speciale.

Spre deosebire de restul exemplarelor B5 Bi-Turbo, respectiv unitatilor B6 Bi-Turbo, cele doua automobile de inalta performanta lansate cu ocazia implinirii a jumatate de secol existenta si excelenta se lauda cu jante multispita revizuite de inginerii Alpina pentru un minus de aproximativ 15.6 kilograme (per set).

Apoi, daca vine vorba despre interior, noua colectie Edition 50 propune o combinatie de piele neagra si verde pentru scaunele sport, oferita in compania unor cusaturi contrastante de culoare galbena. Atat panoul de bord, cat si fetele usilor au fost decorate cu elemente piano black, cele din fata pasagerului dreapta purtand semnatura fondatorului Burkard Bovensiepen.

Nu este insa cazul sa te impacientezi prea tare. Cele doua automobile aniversare de inalta performanta vin cu un pret pe masura, clientii din Marea Britanie avand de scos din buzunar un minimum de 86.850 lire sterline, de exemplu.

Alpina Edition 50

Alpina Edition 50

Alpina Edition 50

Distribuie pe Facebook
mai multe