Am crezut ca am vazut multe ciudatenii, dar acest Audi le intrece pe toate

Am crezut ca am vazut multe ciudatenii, dar acest Audi le intrece pe toate
  • Cel mai odios Audi vine din Marea Britanie
  • Acesta a fost acoperit cu "blana"
  • A fost redenumit Furarri
Distribuie pe Facebook

Nici nu stim unde sa incadram acest Audi Cabriolet din anii 90', de care proprietarul si-a batut joc in cel mai urat mod posibil. Ca si cum exteriorul din "blana" nu era de ajuns, si-au mai facut aparitia si cateva embleme Ferrari pe ici pe colo.

De la masini imbracate in catifea sau piele, la jante de 24 de inch, folii stralucitoare, o groaza de stickere, masini din aur, argint si cine mai stie ce metale, kit car-uri oribile...le-am vazut pe toate. Sau cel putin asa am crezut.

Mare ne-a fost mirarea cand am dat peste acest Audi Cabriolet din '90, care cu putin bun-gust putea fi modificat decent. O nuanta neagra la exterior, un set de jante corespunzator si o suspensie performanta pentru o garda la sol mai coborata. De atat era nevoie. Dar nu. Proprietarul a ignorat toate acestea, si cel mai probabil sfaturile prietenilor, si si-a facut propriul sau "tuning".

Nici nu stim de unde sa incepem. Probabil cea mai odioasa modificare este materialul, sau mai bine zis covorul, rosu cu care a fost imbracat exteriorul. Ca si cum nu era de ajuns, mai avem o "aripa" spate si jante aurii. Numai ca omul nostru s-a gandit ca e prea putin, asa ca a vopsit si anvelopele.

Audi Cabriolet Furarri

Din cate se pare, britanicul este un fan inrait al italienilor de la Ferrari, care probabil au ramas muti de uimire cand au vazut unde au ajuns cateva elemente definitorii pentru modelele lor de sute de mii de euro. Ne referim aici la Calutul Cabrat din hartie de pe grila radiatorului, acele "scuturi" galbene de pe laterale, sau capacele jantelor.

Mai presus de toate astea, Audi-ul are acum si un nou nume, la fel de "inspirat": Furarri. Nu stim de ce o fi ales acest stil de tuning nici daca stam vreo 2-3 zile sa ne gandim. Insa nu putem sa nu ne intrebam cum se comporta acest "covor" atunci cand il lasi cateva ore in soare, sau daca sa zicem...ploua.

Ca o concluzie, nici dupa acest vis urat nu putem spune tare si raspicat "acum chiar le-am vazut pe toate", deoarece imaginatia unor oameni poate merge mai departe decat si-ar fi imaginat oricine. In schimb, ne putem intreba: oare ce urmeaza?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2017