Amari Design te invita la avanpremiera primei sale creatii, un Lamborghini Gallardo de 750 CP

Amari Design te invita la avanpremiera primei sale creatii, un Lamborghini Gallardo de 750 CP
Fa-te comod, serveste un cocktail si ia loc pe unul din confortabilele scaune din jurul tau. Avanpremiera noului Lamborghini Gallardo Invidia este pe cale sa inceapa, britanicii de la Amari Design promitand un spectacol si mai grandios in luna aprilie, la debutul taurului lor modificat genetic.
Distribuie pe Facebook
Un nou tuner ia cu asalt lumea tuningului, iar tu esti invitat la avanpremiera primei sale creatii. Pe scurt, meniul include un Lamborghini Gallardo, un kit aerodinamic cu design infricosator si o noua denumire, la final toate fiind impachetate si servite cu o crestere serioasa de putere. Suna bine, nu-i asa? Atunci recomandam un al doilea pahar cu cocktail si un evantai pentru o prezentare in detaliu fara prea mari emotii.

Amari Design te invita la avanpremiera primei sale creatii: Lamborghini Gallardo de 850 CP

Asadar, in fata ta se afla chiar noul Lamborghini Gallardo Invidia sau, altfel spus, prima creatie a celor de la Amari Design. Un proiect prea indraznet? Nici vorba! Tunerul britanic si-a facut bine temele, supercarul italian laudandu-se acum cu un aspect mai impunator ca niciodata. Partea frontala beneficiaza de un spoiler extrem, in stilul celui prezent pe mai-marele Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce, in timp ce partea din spate vine la pachet cu un nou spoiler, difuzor si eleron realizate din fibra de carbon. Iar asta nu e tot. Pragurile laterale si extensiile pentru aripi amplifica liniile musculoase ale caroseriei, nota finala fiind data de noile jante si evacuarea dubla. La interior, Lamborghini Gallardo Invidia promite o experienta de neuitat, scaunele imbracate in Alcantara si insertiile de fibra de carbon urmand a livra un aer proaspat de racing.

Amari Design te invita la avanpremiera primei sale creatii, un Lamborghini Gallardo de 850 CP

La final, factorul "Putere" a fost serios imbunatatit, motorul V10 al supercarului din Sant'Agata Bolognese fiind pregatit sa livreze la intalnirea cu pilotul sau nu mai putin de 750 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2011