Americanii au tunat un Huracan Performante si nu au spus nimanui. Acum e twin-turbo si are 1.500 de cai

Americanii au tunat un Huracan Performante si nu au spus nimanui. Acum e twin-turbo si are 1.500 de cai
  • Underground Racing a facut noul Huracan Performante twin-turbo
  • Motorul dezvolta pana la 1.500 de cai putere
  • Cu benzina de curse, masina are 1.350 de cai la roata
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Underground Racing au dezvoltat un intreg pachet de tuning pentru Lamborghini Huracan Performante. Cu modificarile de top, supercarul italian poate dezvolta chiar si 1.500 de cai putere.

Atunci cand au lansat noul Huracan Performante, italienii de la Lamborghini nu se gandeau ca viitorii proprietari vor cauta atat de rapid metode pentru a-si face noua achizitie mai puternica si implicit mai rapida.

Lamborghini Huracan Performante TT

Teoretic, nici nu ar fi avut de ce. Cel mai nou supercar al brandului din Sant'Agata Bolognese vine din fabrica cu 640 de cai putere si 600 Nm cuplu, storsi dintr-un propulsor V10 de 5.2 litri aspirat natural, o masa totala de numai 1.382 de kilograme si sistem aerodinamic activ pentru manevrabilitate maxima.

Lamborghini Huracan Performante TT

Pare pachetul perfect, dar cum setea impatimitilor auto de si mai multi cai putere este greu de potolit, tunerii nu au avut altceva de facut decat sa se puna pe treaba. Ce-i drept, putini s-au incumetat sa imbunatateasca un Huracan Performante, iar americanii de la Underground Racing sunt printre ei.

Lamborghini Huracan Performante TT

Acestia au dezvoltat, in cea mai mare liniste, un intreg pachet pentru modelul italian, iar masina din imagini a primit chiar varianta de top Stage 3 Plus. Pe langa faptul ca a primit doua turbine, motorul V10 a fost refacut complet, cu chiulasa portata, pistoane forjate, un ambreiaj mai performant si un ECU JRR MoTec M1.

Lamborghini Huracan Performante TT

Unitatea dezvolta acum aproximativ 1.500 de cai putere, dintre care 1.150 ajung la roti in cazul in care alimentezi cu benzina de pompa si 1.350 daca pui benzina de curse. Partea buna este ca aceasta crestere de putere nu influenteaza negativ celebrul sistem aerodinamic activ (ALA).

In plus, tunerul ofera o garantie de doi ani sau in limita a 24.000 de mile (38.000 de kilometri).

Lamborghini Huracan Performante TT

Noile performante nu au fost dezvaluite, insa oricine isi poate imagina ca sunt din alta lume. In versiune stock, Lamborghini Huracan Performante atinge 100 de km/h in doar 2.9 secunde si poate atinge viteze de peste 325 de km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Huracan Performante TT
mai multe