Americanii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

Americanii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Americanii n-au putut sa-i vanda una...
  • ... asa ca si-a construit-o singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de 7.45 litri dezvolta o putere de aproximativ 486 de cai. Principala atractie consta insa in valoarea din dreptul cuplului, de 690 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 55 de ani si disponibila in continuare - inclusiv zilele acestea - la vanzare, legendara masina comercializata sub numele de Camaro si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul carierei sale, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Chevrolet la dispozitia clientilor nu s-a regasit insa niciodata si o varianta cu motor central, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca un asemenea automobil nu exista in lumea reala, la nivelul planetei Pamant.

Chevrolet Camaro cu motor central

Chevrolet Camaro cu motor central

Ba dimpotriva, dupa cum o demonstreaza urmatorul exemplar - scos de curand, pe parcursul zilelor precedente, la vanzare, in Statele Unite ale Americii, cumparatorul vehiculului asamblat pe un sasiu custom avand de scos din buzunare o suma deloc neglijabila. De 88.888 de dolari, potrivit anuntului de pe un site de specialitate.

Insotita de o unitate V8 cu capacitatea cilindrica de 7.45 litri, conceputa - dupa cate se spune, pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 486 de cai si 690 de Newton-Metri, neobisnuita creatie beneficiaza de nenumarate modificari inclusiv la nivel de caroserie, lungimea mai mare cu 25.4 centimetri si latimea mai generoasa cu 127 de milimetri - comparativ cu modelul standard, fabricat in 1968, contribuind radical la schimbarea proportiilor clasice si aparitia unora extrem de dramatice.

De cealalta parte a portierelor - la interior, respectivul Chevrolet Camaro promite si doua scaune de la Recaro, acompaniate de o tapiterie din material textil de culoare neagra, si centuri de tip ham, exclusiv pentru sofer, ce este drept, dar si ceasuri de bord aditionale, aer conditionat, geamuri electrice. Si, aparent, un roll cage.

Chevrolet Camaro cu motor central

Chevrolet Camaro cu motor central

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (95) Poze Chevrolet Camaro cu motor central
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2022