AMS Alpha 12 - Cel mai rapid Nissan GT-R din lume vine in Romania!

AMS Alpha 12  - Cel mai rapid Nissan GT-R din lume vine in Romania!
Specialistii de la Exelixis Motorsport ne ofera o noua demonstratie de maiestrie in modificarea deja-celebrului Nissan GT-R. Dupa crearea unei versiuni de peste 900 cai putere, compania de tuning din Romania se pregateste sa aduca pe strazile patriei cea mai rapida versiune a supercarului japonez - AMS Alpha 12.
Distribuie pe Facebook

De-a lungul timpului, din momentul lansarii si pana in prezent, Nissan GT-R a doborat record dupa record. Ba mai mult de atat, performantele supercarului japonez nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare. In plus, impresionanta creatie a constructorului din Tara Soarelui Rasare demonstreaza si o pofta nebuna de tuning.

Iar aici intra in joc compania Exelixis Motorsport care, dupa crearea primului Nissan GT-R de 900 cai putere din lume, se pregateste sa aduca pe strazile din Romania cea mai rapida versiune a supercarului japonez - AMS Alpha 12. Intregul proiect va fi construit chiar aici, pe taram romanesc, iar startul a fost deja dat.

AMS Alpha 12 - Cel mai rapid Nissan GT-R din lume vine in Romania!

Despre AMS Alpha 12 nu avem decat cuvinte de lauda. Pe scurt, pachetul dezvoltat de compania americana AMS Performance propulseaza supercarul japonez catre glorie eterna. Mai exact, Alpha 12 este cel mai rapid si mai puternic Nissan GT-R cu care ai facut cunostinta pana acum. Sfertul de mila este parcurs in numai 8.975 secunde, vitezometrul indicand la linia de sosire un impresionant 272.7 km/h. In plus, creatia companiei de peste Ocean are nevoie de doar 3.31 secunde pentru a accelera de la 60 la 130 mph (96.5 - 209.2 km/h). Ca o comparatie, Bugatti Veyron reuseste aceeasi performanta in 5.6 secunde, in timp ce motocicleta Suzuki GSXR1000 in 5.9.

Nissan GT-R AMS Performance



In ceea ce priveste motorizarea, extremul AMS Alpha 12 ascunde sub capota un propulsor modificat radical, a carei capacitate cilindrica a crescut pana la patru litri. In functie de tipul setarii si al carburantului folosit, puterea maxima poate ajunge si pana la 1.500 CP - de aproximativ trei ori mai mult comparativ cu versiunea standard.

Asadar, acestea fiind spuse, asteptam cu nerabdare ca proiectul celor de la Exelixis Motorsport sa devina realitate. Pentru mai multe detalii si fotografii din timpul constructiei, nu ezita sa vizitezi topicul de pe forum dedicat acestei infricosatoare bestii.

Distribuie pe Facebook
mai multe