Anunt pentru pasionati si cunoscatori. Se vinde BMW M3 cu compresor Dinan si caroserie Daytona Violet

Anunt pentru pasionati si cunoscatori. Se vinde BMW M3 cu compresor Dinan si caroserie Daytona Violet
  • Acest BMW M3 de la mijlocul anilor '90 e de vanzare acum in SUA
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un compresor mecanic
  • Cea mai mare suma oferita pana in prezent se ridica la 13.000$
Distribuie pe Facebook

Asamblat la mijlocul anilor '90, automobilul companiei bavareze a depasit de curand pragul celor 175.000 de kilometri parcursi. De cealalta parte, vanzatorul a primit pana la momentul de fata sapte oferte diferite, cea mai mare dintre acestea ridicandu-se la 13.000 de dolari.

Se remarca numaidecat in trafic multumita caroseriei care imbraca nuanta Daytona Violet. Jantele pe 17 inch arata la fel de bine ca in prima zi, in timp ce interiorul mizeaza pe-un gri atat de deschis incat din anumite unghiuri l-ai putea confunda cu albul.

Mult mai interesant si incitant decat pachetul estetic este insa cel tehnic, care culmineaza cu optiunea Dinan S3. Pe scurt, acest BMW M3 scos de curand la vanzare peste Ocean gazduieste in compartimentul motor o unitate cu sase cilindri in linie si compresor mecanic.

BMW M3 cu compresor Dinan

BMW M3 cu compresor Dinan

De altfel, propulsorul de trei litri a mai primit din partea celebrei companii de tuning si injectoare cu debit marit, un intercooler aer apa, plus si o noua evacuare. Actualul proprietar al masinii din Munchen nu vorbeste nimic, din pacate, despre numarul cailor putere.

Cert este ca numeroase modificari au fost operate si la nivelul sasiului, care aduce acum in prim plan bare anti-ruliu marca Dinan, dar si arcuri Eibach, respectiv amortizoare Koni. Sistemul de franare pastreaza etrierele stock, insa adopta discuri perforate din gama Brembo.

Tot la capitolul vesti bune putem trece si cutia manuala cu cinci rapoarte, de cateva surprize placute urmand a avea parte chiar si audiofilii. Special pentru acestia, automobilul fabricat la mijlocul anilor '90 anunta amplificatoare Rockford Fosgate si subwoofere JL Audio.

Intr-un final, anuntul de vanzare al urmatorului BMW M3 E36 mai scoate la iveala si un kilometraj de aproximativ 175.000 kilometri, dar si o echipare destul de bogata, zicem noi. Cu aer conditionat, tapiterie din piele Nappa, trapa cu actionare electrica si pilot automat, printre altele.

Referitor la pretul de achizitie, ei bine... vorbim despre o licitatie aflata in plina desfasurare, astfel ca jocurile nu au fost inca facute. Cert este ca pana la momentul de fata s-au aratat interesate de cumpararea masinii sapte persoane, cea mai generoasa oferind 13.000$.

BMW M3 cu compresor Dinan

BMW M3 cu compresor Dinan

BMW M3 cu compresor Dinan

BMW M3 cu compresor Dinan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze BMW M3 cu compresor Dinan
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2018