APP Europe tuneaza noul Scirocco

APP Europe tuneaza noul Scirocco
Intr-o lume in care fiecare tuner cauta sa fie cat mai original, APP Europe prezinta un VW Scirocco modificat cu componente de la diverse companii precum Rieger, KW Automotive, Wimmer Rennsporttechnik, CFC, MR Car Design si nu numai.
Distribuie pe Facebook

Modelul la baza este un VW Scirocco cu motor 2.0 TSI. De modificarea ECU s-au ocupat cei de la Wimmer Rennsporttechnik, iar propulsorul turbo in patru cilindri dezvolta acum 261 cai putere si 380 Nm. Viteza maxima a crescut si ea pana la 263 km/h, pretul intregii operatiuni fiind de 2.500 euro. 

APP Europe tuneaza noul Scirocco

Mai mult de atat, modelul german a primit si un sistem de evacuare sport si un nou limited slip differential din partea celor de la MR Car Design. Pretul? 2.990 euro. In plus, software-ul cutiei DSG a trebuit upgradat (890 euro).

APP Europe tuneaza noul Scirocco

Trecem mai departe si ajungem la suspensia KW, al carei pret este de 1.529 euro. Body kit-ul este semnat de Rieger si include o prelungire pentru spoilerul fata (599 euro), praguri laterale (328 euro) si prelungire pentru spoilerul spate cu difuzor inclus (329 euro). 

APP Europe tuneaza noul Scirocco


Tot de exterior s-a ocupat si CFC, companie "vinovata" de dungile rosii, capota si plafonul negre. Nici cei de la APP Europe nu au stat cu "minile-n san" si au echipat Scirocco cu un sistem performant de franare (3.200 euro) si un set de jante pe 19 inci (5.200 euro) incaltate cu pneuri Vredestein Ultrac Sessanta.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze APP Europe tuneaza noul Scirocco
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2009