Ar fi fost cea mai nebuna Skoda. Pacat ca nu o va construi nimeni...

Ar fi fost cea mai nebuna Skoda. Pacat ca nu o va construi nimeni...
  • Internetul ne aduce o Skoda Octavia cu wide-body kit
  • Proiectul este, din pacate, doar unul virtual
  • Sansele ca acesta sa devina realitate tind catre 0
Distribuie pe Facebook

O Skoda Octavia echipata cu aripi laterale proeminente si alte cateva modificari exterioare radicale a reusit sa starneasca o adevarata isterie pe internet. Problema exemplarului cu pricina? Nimeni nu s-a incumetat inca sa il construiasca...

O noua pereche de jante din aliaj si cateva plusuri de putere pentru motorizarile oferite. Acestea sunt, in mare, imbunatatirile pentru care posesorii ultimei generatii a modelului Skoda Octavia pot opta in lumea reala.

In lumea virtuala insa, lucrurile stau mult mai bine. Pana la urma urmei, cate alte RS-uri trecute prin programul "wide body" poti spune ca ai intalnit pe strazile orasului tau sau dintre cele pe care le-ai vizitat de-a lungul vietii?

Problema cu toate aceste Skode Octavia transformate in photoshop este ca... exact, ai ghicit!, niciuna nu va ajunge sa devina realitate. Nici macar urmatorul exemplarul schitat in stilul Rocket Bunny.

Una dintre multiplele creatii spectaculoase ale artistului X-Tomi, imaginea in cauza surprinde un Combi RS echipat cu aripi laterale proeminente si alte cateva modificari exterioare radicale - precum jantele supradimensionate.

Nu lipsesc insa din meniu nici prelungirile masive destinate atat spoilerelor, cat si pragurilor, exemplarul cu pricina "primind" inclusiv echipamentul necesar pentru a deveni o masina eficienta de politie.

Tinand cont ca vorbim despre un proiect virtual, de-aceasta data vom sari peste descrierea partii tehnice. Nu de alta, dar oricine isi poate inchipui orice despre ce se ascunde sub caroseria complet modificata a acestei Skode Octavia RS.

Tuning Skoda Octavia RS - Ipoteza de Design

Sursa Foto: X-Tomi Design

Distribuie pe Facebook
mai multe