Ar putea fi chilipirul anului: are motor de 650 de cai, dar se vinde la pret de Dacie

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Corvette C5
  • Masina din '99 ascunde sub capota un motor V8 turbo cu 650 CP
  • Pretul de vanzare a fost stabilit la 13.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Modificarile continua la nivelul pachetului estetic, acolo unde cea mai pronuntata schimbare o reprezinta... husa destinata partii frontale.

Chiar daca arata ca oricare alt Corvette de generatie a cincea, acest exemplar din '99 - scos de curand la vanzare in SUA, vine cu o intreaga lista de imbunatatiri.

Majoritatea elementelor ce compun pachetul de tuning aplicat automobilului gri cu jante cromate au fost insa ascunse de ochii publicului si instalate sub capota.

Astfel a luat nastere un pui de sleeper, unitatea cu opt cilindri prezenta la datorie dezvoltand - mai nou, o putere maxima de 650 CP la volanta si 560 CP la roti.

Corvette de 650 CP la pret de Dacie

Corvette de 650 CP la pret de Dacie

In plus, datorita numeroaselor piese de performanta aparute in compartimentul motor, printre care si o turbina de la Turbonetics, cuplul a urcat la 880 Nm.

Foarte impresionant - si deloc surprinzator in acelasi timp, daca tinem cont de spusele proprietarului conform carora a investit in masina 40.000 de dolari.

Revenind la aspectul estetic, husa destinata partii frontale despre care discutam si anterior este insotita, la exterior, de un eleron similar celui pus pe varianta ZR1.

La interior, pe langa noua unitate de la Alpine - care nu mai necesita niciun fel de prezentare, meniul disponibil mai include si difuzoare marca Rockford Fosgate.

Potrivit anuntului de vanzare, respectivul Corvette de generatie a cincea a parcurs din '99 si pana la momentul de fata undeva in jurul a 162.000 de kilometri.

Totul functioneaza perfect normal, mai promite actualul posesor al exemplarului cu motor V8 turbo - pe care spera sa obtina o suma de 13.500 de dolari.

Corvette de 650 CP la pret de Dacie

Corvette de 650 CP la pret de Dacie

Corvette de 650 CP la pret de Dacie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Corvette de 650 CP la pret de Dacie
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2019