Arata ca un Range Rover de ultima generatie, insa numai caroseria este originala. Nici macar motorul nu-i apartine

Arata ca un Range Rover de ultima generatie, insa numai caroseria este originala. Nici macar motorul nu-i apartine
  • Acest Range Rover de prima generatie ascunde sub capota un V8
  • Unitatea provine de la Cadillac CTS-V si dezvolta 556 CP
  • Sub celebra caroserie se afla platforma unui Discovery 3
Distribuie pe Facebook

Raspunde la pseudonimul Chieftain si s-a nascut din ideile celor de la Jensen International Automotive. Acest Range Rover de prima generatie nu este insa nici pe departe ceea ce pare.

Chiar daca productia primei generatii a modelului Range Rover a luat sfarsit acum mai bine de doua decenii, compania Jensen International Automotive arde de nerabdare sa iti vanda un exemplar nou-nout.

Automobilul cu pricina nu este insa nici pe departe ceea ce pare, singurul element care ii apartine off-roader-ului scos de pe linia de asamblare la mijlocul anilor '90 constand in caroseria cu cinci portiere.

Nu de alta dar, potrivit anumitor surse, la baza acestui Range Rover de prima generatie s-ar afla platforma modelului Discovery 3, in timp ce motorizarea ascunsa sub capota provine de la un Cadillac CTS-V.

Drept urmare, off-roader-ul scos la vanzare de compania Jensen International Automotive ofera in acelasi pachet un design clasic si tehnologie moderna, ambele puse in miscare de 556 CP si 747 CP.

Pentru clientii interesati de confort, trebuie precizat ca acest Range Rover de prima generatie ofera o cutie automata cu sase rapoarte, suspensie pe aer, dar si tapiterie fina din piele bej sau un sistem de navigatie.

Totul, dupa cum am repetat obsesiv de-a lungul ultimelor randuri, intr-un ambalaj recunoscut la nivelul intregii industrii auto, care a debutat pentru prima oara in fata publicului acum aproape cinci decenii.

In cazul in care asteptai cu nerabdare detaliile referitoare la acest aspect, ei bine... compania Jensen International Automotive nu a publicat din pacate niciun fel de informatile cu privire la pretul respectivului Range Rover.

Range Rover Chieftain

Range Rover Chieftain

Range Rover Chieftain

Range Rover Chieftain

Range Rover Chieftain

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Range Rover Chieftain
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2018