Arata exact ca modelul standard, insa este cu vreo 50% mai puternic. Secretul de sub capota acestui Mercedes

Arata exact ca modelul standard, insa este cu vreo 50% mai puternic. Secretul de sub capota acestui Mercedes
  • Cel mai nebun Mercedes C63 AMG vine de la compania Domanig
  • Respectivul exemplar ascunde sub capota 730 CP si 1.020 Nm
  • Exteriorul nu aduce nimic nou, exceptand un set de jante forjate
Distribuie pe Facebook

Exceptand noile jante forjate cu design in spite duble, acest Mercedes C63 AMG S Edition 1 nu este cu nimic diferit fata de celelalte exemplare ale modelului german de inalta performanta. Cel putin din punct de vedere estetic.

Daca vine insa vorba despre pachetul tehnic, ei bine... lucrurile stau cu totul si cu totul altfel in cazul de fata. Scurt si direct la subiect, propulsorul cu doua turbine si opt cilindri in V ascuns sub capota a primit o serie intreaga de imbunatatiri, astfel ca puterea maxima se ridica la 730 CP.

Lasand in urma faptul ca este aproape la fel de potent precum un Lamborghini Aventador S, respectivul Mercedes C63 AMG S Edition 1 modificat de specialistii Domanig se mai poate lauda si cu un cuplu motor care depaseste pragul celor 1.000 Nm - nu cu mult, ce este drept, ci doar cu 20 Nm.

Astfel, atunci cand vine vorba despre reprize de acceleratie si viteza de top, exemplarul in cauza al modelului german de inalta performanta anunta urmatoarele cifre, numere si valori: 3.5 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, 0 - 200 km/h in 9.4 secunde si o incursiune pana la 334 km/h.

Si aceasta fara sa iasa in evidenta, caroseria in doua portiere scapand complet neatinsa. De fapt, singurele upgrade-uri ale acestui Mercedes C63 AMG S Edition 1 modificat de specialistii Domanig constau in jantele forjate cu design in cinci spite duble si diametrul de 20 / 21 inch (fata / spate).

Imaginile care ar fi trebuit sa ne arate interiorul automobilului german de inalta performanta lipsesc cu desavarsire din peisaj, la fel si detalii privind anumite schimbari. Nu este insa exclus ca si cabina acestui exemplar sa fi scapat complet neatinsa, asa cum s-a intamplat cu departamentul exterior.

Mercedes C63 de la DOMANIG

Mercedes C63 de la DOMANIG

Mercedes C63 de la DOMANIG

Distribuie pe Facebook
mai multe