Are 520 CP si face suta doar in 3.3 secunde. Tuningul pe care si-l doreste orice posesor de Audi RS3

Are 520 CP si face suta doar in 3.3 secunde. Tuningul pe care si-l doreste orice posesor de Audi RS3
  • Oettinger anunta patru noi pachete de tuning pentru Audi RS3 Sportback
  • Clientii au de optat pentru puteri maxime cuprinse intre 430 CP si 750 CP
  • Singurele performante anuntate vizeaza versiunea de 520 CP si includ un 310 km/h
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Oettinger au pregatit o infuzie serioasa de putere pentru motorizarea turbo in cinci cilindri a noului Audi RS3 Sportback.

Proaspat lansatul TT-RS nu este singurul model de clasa compacta pe care Audi il propune iubitorilor de inalta performanta. La aceeasi categorie se incadreaza si noul RS3 Sportback care, intamplator sau nu, ofera tot un propulsor supraalimentat de 2.5 litri.

In cel din urma caz insa, motorizarea turbo in cinci cilindri dezvolta o putere maxima de 367 CP, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 4.3 secunde. Insuficient pentru a-ti satisface setea de sportivitate?

Ei bine, industria tuningului ofera cateva solutii in acest sens. De exemplu, compania Oettinger a lansat recent nu mai putin de patru optiuni diferite, prima constand intr-o simpla optimizare a unitatii de control - de unde rezulta un plus de 63 de cai putere.

Audi RS3 de la Oettinger

Nu sunt indeajuns cei 430 CP si 625 Nm oferiti de primul nivel de sportivitate? Atunci opteaza pentru al doilea si vei avea parte de 520 de cai putere. 520 CP si 680 Nm pentru care de vina sunt, in special, modificarile aduse turbinei.

De-aceasta data stim si performantele rezultate, un Audi RS3 Sportback echipat cu optiunea Stage 2 de la Oettinger avand nevoie de numai 3.3 - 3.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima? Aproximativ 310 kilometri pe ora, sustin germanii.

Fireste, nu este cazul sa te multumesti doar cu atat. Pentru cei care nu cunosc limite atunci cand vine vorba despre tuning, un Stage 3 este, de asemenea, disponibil. El este sinonim cu 650 de cai putere si 750 de Newton-Metri.

Meniul propus de compania Oettinger pentru cei ce-au pus mana pe un exemplar al noului Audi RS3 Sportback se incheie in mare stil, cu valori maxime mai impresionante chiar si decat cele ale unui Lamborghini Aventador LP700-4: 750 CP si 900 Nm, mai exact.

Audi RS3 de la Oettinger

Audi RS3 de la Oettinger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS3 de la Oettinger
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2016