Are motor V8, tractiune spate si tapiterie din piele neagra, dar se vinde la pret de Dacie. POZE REALE

  • Acest Jaguar S-Type R se vinde pentru 9.000 de dolari
  • Sedanul britanic vine cu un V8 care dezvolta 450 de CP
  • Automobilul se bucura de numeroase imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Jaguar S-Type R sustine ca automobilul britanic a fost intretinut exemplar si, totodata, arata mai bine inclusiv decat exemplare conduse de doua ori mai putin.

Inainte de a primi o noua denumire, automobilul cu care Jaguar le dadea emotii modelelor A6, Seria 5 si E-Class ajungea in showroom-uri sub indicativul S-Type.

Lansat pe piata la sfarsitul anilor '90, sedanul cu tractiune spate si dimensiuni mari s-a bucurat inclusiv de o versiune de performanta R, menita sa concureze mult mai celebrele RS6, M5 si E55 AMG ale germanilor.

Asemeni rivalilor sai directi, produsul companiei britanice a ajuns astazi la o respectabila varsta, astfel ca si preturile de achizitie au scazut considerabil.

De exemplu, acest Jaguar S-Type R asamblat in anul 2003 a fost scos de curand la vanzare pentru doar 9.000 de dolari; si totul in conditiile in care proprietarul a investit de-a lungul timpului peste 10.000 de dolari.

Printre lucrurile pe care s-au dus banii se numara chiar si un motor V8, unitatea actuala fiind modificata pentru a livra puntii spate o putere maxima de 450 CP.

Suspensia custom, jantele aftermarket, LED-urile pentru faza lunga, evacuarea sport, plafonul imbracat in alcantara sau repararea sistemului de climatizare automata au contribuit la randul lor la cresterea notei de plata.

Motivul pentru care modelul britanic se vinde are de a face cu lipsa de timp a proprietarului de a se bucura de automobil sau, cel putin, asa se specifica in anunt.

Jaguar S-Type R de vanzare

Jaguar S-Type R de vanzare

Jaguar S-Type R de vanzare

Jaguar S-Type R de vanzare

Jaguar S-Type R de vanzare

Jaguar S-Type R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Jaguar S-Type R de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2018