Are nevoie de o masina mai spatioasa, asa ca il vinde. Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru super-break-ul cu 730 de cai putere

Are nevoie de o masina mai spatioasa, asa ca il vinde. Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru super-break-ul cu 730 de cai putere
  • Un german si-a scos la vanzare vechiul Mercedes E63 AMG
  • Modelul din 2013 ofera un motor V8 cu 730 CP sub capota
  • Pretul de vanzare a fost fixat la suma de 52.999 de euro
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil continua cu o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Din motive legate de spatiu, in sensul ca este aproape imposibila transportarea unui adult si a doua scaune de copii pe bancheta din spate, un german a luat decizia de a scapa de propriul Mercedes E63 AMG. Nu vorbim insa de orice Mercedes E63 AMG, exemplarul din cazul de fata trecand in trecut pe la specialistii celebrei companii americane de tuning Renntech.

Multumita tratamentului primit cu ocazia vizitei respective, propulsorul cu opt cilindri, doua turbine si capacitatea de 5.5 litri dezvolta o putere maxima de 730 CP, in timp ce cuplul motor a crescut pana la 1.000 Nm.

Inutil de mentionat, super-break-ul scos la vanzare pe platforma Ebay lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistemul inteligent de tractiune integrala, astfel ca ecuatia 100 - 200 km/h isi gaseste rezolvarea in doar 6.6 secunde. Viteza de top este, potrivit informatiilor publicate in anuntul anterior mentionat, limitata la 320 de kilometri pe ora.

Seria modificarilor primite de acest Mercedes E63 AMG continua cu o suspensie mai joasa, la care se adauga un set de jante pe 20 de inch, plus o folie Malachite Green - inspirata, aparent, de noul Audi RS5.

La final, exemplarul din cazul de fata se mai poate lauda si cu diferite ornamente exterioare infoliate in negru, pe cand interiorul a primit un nou display tactil, de 10.25 inch, cu sistem de operate Android, dar si un volan cu trei spite imbracat in Alcantara. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici insertiile de lemn 3D pe baza de folie sau... dotarile de confort si lux, evident.

Referitor la pretul de vanzare al super-break-ului cu 730 CP si 1.000 Nm sub capota, ce a parcurs putin peste 73.000 de kilometri din decembrie 2013 si pana la momentul de fata, acesta este de 52.999 de euro.

Mercedes E63 AMG de 730 CP

Mercedes E63 AMG de 730 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2020