Are peste 750 de cai si face suta in 2.8 secunde. Ce poti sa ceri mai mult de la Ferrari-ul 488 Spider?

Are peste 750 de cai si face suta in 2.8 secunde. Ce poti sa ceri mai mult de la Ferrari-ul 488 Spider?
  • Novitec Rosso a lansat pachetul de tuning pentru Ferrari-ul 488 Spider
  • Supercar-ul italian are acum 761 de cai putere si 892 Nm cuplu
  • Masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent pachet de tuning pentru Ferrari-ul 488 Spider vine de la Novitec Rosso. Pe lista de optiuni amintim un pachet aerodinamic si mai multa putere stoarsa din motorul V8 twin-turbo.

Cu ceva timp in urma specialistii germani de la Novitec Rosso lansau pachetul de tuning pentru Ferrari-ul 488. Acum, acestia si-au intors din nou privirea spre Calutul Cabrat, dar de aceasta data si spre clientii care prefera varianta Spider si un cer fara nori deasupra capului.

Ferrari 488 Spider by Novitec Rosso

Exact ca si in cazul variantei coupe, supercar-ul italian a primit un pachet aerodinamic din carbon care include prelungirile proeminente ale spoilelelor fata si spate, ale pragurilor, sau eleronul capotei motorului. Exteriorul este completat de un set de jante pe 22 de inch, si de anvelope pe masura. Pentru o garda la sol mai jos si o manevrabilitatea crescuta, cei de la Novitec propun o suspensie performanta care iti va da ocazia sa experimentezi totii caii putere dezvoltati de motorul V8.

Ferrari 488 Spider by Novitec RossoFerrari 488 Spider by Novitec Rosso

Ca veni vorba de performante, trebuie sa va spunem ca nemtii au lucrat putin si la acest capitol, astfel ca multumita unei resoftari a unitatii centrale de control, si un nou sistem de evacuare produs din Inconel, Ferrari-ul a devenit un mic monstru galben.

Ferrari 488 Spider by Novitec Rosso

Propulsorul de 3.9 litri, twin-turbo, dezvolta acum 761 de cai putere si un cuplu de 892 Nm. Toate acestea se traduc intr-o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 2.8 secunde si o viteza maxima de 342 de km/h.

Ferrari 488 Spider by Novitec RossoFerrari 488 Spider by Novitec Rosso

Tunerul nu a dat foarte multe detalii despre modificarile aduse interiorului supercar-ului italian, inafara de mentiunea ca in habitaclu si-au facut aparitia mai multe accesorii din fibra de carbon. Deasemenea, nemtii au fost zgarciti si la transmiterea pretului, astfel ca deocamdata nu se stie exact cat costa acest pachet de tuning oferit de cei de la Novitec Rosso.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ferrari 488 Spider by Novitec Rosso
mai multe