Are un JEEP cu motor HEMI V8 si 1.200 CP. Acum l-a echipat cu un set nou de jante

  • Motor V8 HEMI
  • Dezvolta 1200 de cai putere
  • Jante Ferrada cu diametrul de 22 inch
Distribuie pe Facebook

Acest Jeep Grand Cherokee SRT8 a primit recent un nou set de jante Ferrada. Cea mai importanta modificare se regaseste insa sub capota, acolo unde motorul V8 dezvolta nu mai putin de 1200 CP.

SUV-urile cu multe sute de cai putere sub capota nu mai sunt chiar atat de neobisnuite in ziua de azi, dar in urma cu, sa zicem, 8-9 ani clientii care cautau asa ceva nu prea aveau de unde sa aleaga.

Jeep Grand Cherokee SRT8 cu jante Ferrada

In aceeasi perioada, americanii de la Jeep lansau cel mai puternic model al lor. Este vorba despre Grand Cherokee SRT8, un SUV echipat cu un motor V8 HEMI de 6.4 litri care livra ambelor punti 465 de cai putere si 630 Nm cuplu. In ciuda gabaritului, masina putea atinge 100 de km/h in 4.8 secunde si o viteza maxima de 250 km/h.

Jeep Grand Cherokee SRT8 cu jante Ferrada

Exemplarul din aceste imagini este la baza un Grand Cherokee SRT8 din 2012, caruia proprietarul i-a adus cateva modificari. Nu putem sa nu observam aripile evazate, spoilerele custom, blocurile de lumini cu tenta fumurie sau cele patru terminatii generoase ale sistemului de evacuare.

Jeep Grand Cherokee SRT8 cu jante Ferrada

Deasemenea nu pot fi trecute cu vederea jantele pe care tocmai le-a primit. Acestea poarta semnatura celor de la Ferrada, fac parte din gama USF02 si pot fi comandate in dimensiuni care variaza intre 19 si 24 de inch. In cazul de fata avem de-a face cu unele pe 22 de inch vopsite in negru si auriu.

Jeep Grand Cherokee SRT8 cu jante Ferrada

Jeep-ul a fost echipat si cu o suspensie pneumatica, astfel ca cel de la volan poate ajusta oricand garda la sol prin simpla apasare a unui buton.

Jeep Grand Cherokee SRT8 cu jante Ferrada

Motorul V8 HEMI a primit si el cateva imbunatatiri, tocmai de aceea acum dezvolta nu mai putin de 1200 de cai putere. Performantele sunt necunoscute, dar cu siguranta vorbim de o acceleratie demna de un supercar.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jeep Grand Cherokee SRT8 cu jante Ferrada
mai multe