Asa promite G-Power sa iti duca BMW-ul E46 in 306 cai putere

Asa promite G-Power sa iti duca BMW-ul E46 in 306 cai putere
  • G-Power a lansat un pachet de performanta pentru propulsorul de 3.0 litri cu 6 cilindri in linie
  • Acesta se regaseste sub capota BMW-ului E46 330i si al Z4-ului E85
  • Puterea motorului va creste cu ajutorul unui supercharger
Distribuie pe Facebook

Tunerul german G-Power a lansat un pachet de performanta destinat motorului cu 6 cilindri in linie de 3.0 litri, care se regaseste sub capota BMW-ului 330i E46 sau a Z4-ului din seria E85.

Intr-o perioada in care majoritatea tunerilor se concentreaza mai mult pe modele de ultima generatie, nemtii de la G-Power aduc pe bancul de lucru un motor si doua modele populare printre pasionatii de tuning, insa disparute de pe liniile de productie ale constructorului bavarez de automobile.

KIT G-Power SK Plus RS

Este vorba despre BMW-ul E46 330i si Z4-le din seria E85, sub capota carora se regaseste un propulsor din garda veche de 3.0 litri cu 6 cilindri in linie. Din fabrica, acesta vine cu 231 de cai putere si 300 Nm cuplu, ceea ce nu e nici mult, dar nici putin. Este o putere decenta care sa scoata in evidenta tot ce au mai bun cele doua modele.

KIT G-Power SK Plus RS

Tunerul de casa al bavarezilor de la BMW are solutia pentru proprietarii care au in garaj un astfel de model, si care doresc sa stoarca ceva mai multa putere din propulsorul de 3 litri. G-Power propune un kit de supercharger care poate fi montat direct, iar partea buna este ca nu trebuie neaparat sa iti duci masina la ei.

KIT G-Power SK Plus RS

Multumita acestei supraalimentari, vei avea la dispozitie 306 cai putere si 360 Nm cuplu, si desigur, sa nu uitam de sunetul inconfundabil al unui motor cu supercharger. Din pacate, tunerul nu a dezvaluit cifrele pentru acceleratia de la 0 la 100 de km/h sau viteza maxima, insa cu siguranta vor exista imbunatatiri la aceste capitole.

KIT G-Power SK Plus RS

Singurul impediment este pretul. Avand in vedere ca in ziua de azi iti poti cumpara un BMW 330i E46 in stare buna chiar si cu 5.000 de euro, pretul de 3.867 de euro al kit-ului SK Plus RS de la G-Power pare umpic cam mare.

KIT G-Power SK Plus RS

KIT G-Power SK Plus RS

KIT G-Power SK Plus RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze KIT G-Power SK Plus RS
mai multe