Asta da tuning: Americanii pregatesc primul Aventador cu NOS din lume!

Asta da tuning: Americanii pregatesc primul Aventador cu NOS din lume!
  • Kings Performance a pregatit un tuning inedit pentru Aventador
  • Supercarul Lamborghini se bucura acum de o instalatie de NOS
  • Detalii cu privire la noile valori maxime lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de performantele exemplarului sau, posesorul unui Lamborghini Aventador LP700-4 a apelat la americanii de la Kings Performance pentru o serie de modificari ceva mai... inedite.

Pana la 700 de cai putere, 0 - 100 km/h in 2.9 secunde si viteza maxima de aproximativ 350 de kilometri pe ora. Cu astfel de cifre inscrise in fisa cu specificatii tehnice, cea mai noua nava amiral a italienilor de la Lamborghini poate candida cu mare usurinta la un loc fruntas in topul celor mai performante automobile ale trecutului, prezentului si, de ce nu, chiar viitorului.

Lamborghini Aventador cu NOS

Si cu toate acestea, posesorul unui Aventador LP700-4 nu s-a lasat deloc impresionat de puterea, respectiv rapiditatea supercarului din Sant'Agata Bolognese. Ba din contra, a pornit in cautarea a numeroase solutii pentru imbunatatirea propulsorului V12 de 6.5 litri ascuns sub capota, "eroul" nostru oprindu-se in cele din urma la propunerea facuta de specialistii Kings Performance.

Lamborghini Aventador cu NOSLamborghini Aventador cu NOS

O propunere ceva mai inedita, am putea spune, care depaseste cu mult limitele imaginatiei. Nu de alta, dar compania americana de tuning nu a supus modelul italian nici la vreo optimizare a unitatii de control, dar nici la instalarea in compartimentul motor a doua turbine uriase. Nu, s-a optat pentru ultima modificare extrema ramase, si anume un... kit NOS.

Lamborghini Aventador cu NOS

Exact, dupa ce a putut admira anterior mai multe exemplare twin-turbo, lumea se pregateste acum sa faca cunostinta cu primul Lamborghini Aventador LP700-4 cu instalatie de N2O! Din pacate, majoritatea informatiilor cu privire la acest proiect de tuning lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa avem cateva fotografii si chiar o sesiune dyno care ne ofera cateva detalii despre isprava americanilor de la Kings Performance.

Distribuie pe Facebook
mai multe