Asta-i cu siguranta cel mai luxos SUV din lume. Se bate de la egal la egal cu Rolls-Royce Phantom!

Asta-i cu siguranta cel mai luxos SUV din lume. Se bate de la egal la egal cu Rolls-Royce Phantom!
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Cadillac-ului Escalade vine de la Lexani
  • Americanii au pregatit numeroase imbunatatiri interioare, printre care si un TV de 48 inch
  • Nu lipsesc din meniu nici scaunele individuale, pielea fina sau lemnul masiv
Distribuie pe Facebook

Chiar daca jantele de lux sunt cele care i-au pus pe harta mondiala a tuningului, americanii de la Lexani stiu cum sa surprinda inclusiv atunci cand sunt pusi sa modifice un interior de Cadillac Escalade.

Obsesia celor de la Lexani pentru opulenta si bogatie nu mai reprezinta nicio surpriza pentru nimeni, celebra companie de tuning lansand de-a lungul timpului unele dintre cele mai luxoase jante vazute vreodata.

Atunci cand nu sunt insa pusi pe creat incaltari auto, specialistii americani stau si lucreaza interiorul unor masini cu spatioase, transformand astfel experienta norocosilor clienti in ceva ce nu poate fi descris in cuvinte.

Cadillac Escalade de la LexaniCadillac Escalade de la Lexani

De la aceasta regula nu face exceptie nici urmatorul Cadillac Escalade, exemplarul ajuns pe mainile celor de la Lexani alegandu-se cu o cabina demna de un Rolls-Royce - vezi, de exemplu, plafonul iluminat cu ajutorul LED-urilor.

Vestile bune continua cu peretele ce desparte compartimentul soferului de cel al pasagerilor, perete care joaca inclusiv rolul de suport pentru televizorul Samsung 4K de 48 inch proaspat aparut in peisaj.

Creat cu scopul de a oferi un maximum de confort si lux ospetilor sai, impresionantul proiect al celebrei companii american de tuning se mai lauda si cu scaune individuale sau sistem multimedia de ultima generatie.

Cadillac Escalade de la LexaniCadillac Escalade de la Lexani

In plus, intreg cockpitul a fost imbracat in piele fina si decorat cu lemn masiv, in timp ce caroseria s-a ales cu un nivel nespecificat de blindaj pentru a asigura protectia pasagerilor.

Despre motorizarea acestui Cadillac Escalade nu avem niciun fel de informatie oficiala, insa sansele ca motorul V8 de 6.2 litri prezent la datorie sa fi scapat complet neatins sunt extrem de mari.

Asadar, in cazul in care tuningul lipseste de sub capota, soferul are in continuare la dispozitie 420 de cai putere si 563 de Newton-Metri - livrati tuturor celor patru roti prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cadillac Escalade de la Lexani
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2016