Asta nu este o dubita ca oricare alta. Este tunata de ABT, are jante pe 20 de inch si mai multi cai sub capota

  • Nemtii de la ABT au dezvoltat un pachet de tuning pentru Transporter
  • Dubita a primit mai multe imbunatatiri estetice
  • ECU-ul motoarelor din gama a fost resoftat
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al gigantului german Volkswagen a dezvoltat un pachet de tuning pentru un vehicul ceva mai neobisnuit. Este vorba despre o dubita Transporter care a primit mai multe imbunatatiri estetice dar si mai multi cai putere pentru propulsoarele din gama.

Volkswagen-ul Transporter este ideal pentru transportul marfurilor sau a persoanelor, insa nemtii de la ABT Sportsline l-au vazut ca o baza interesanta pentru un nou proiect de tuning. Asa s-a nascut masina pe care o poti vedea in aceste imagini.

Volkswagen Transporter by ABT

Intai de toate, dubita germana a primit un bodykit, grila noua, jante cu diametrul de 20 de inch, disponibile in doua nuante (negru mat si negru lucios) si, desigur, o grafica speciala. Daca jantele ti se par totusi prea mari, tunerul iti pune la dispozitie si un set pe 19 inch.

Volkswagen Transporter by ABT

Daca vrei mai mult, ABT poate instala si o aripa spate, suspensie sport care coboara garda la sol si o iesire noua pentru sistemul de evacuare. Partea buna este ca toate acestea se potrivesc si pe Transporterul cu ampatament marit, nu numai pe cel standard.

Volkswagen Transporter by ABT

Si propulsoarele din gama se lauda cu o resoftare ECU, astfel ca acum unitatea pe benzina de 2.0 litri TSI dezvolta 239 de cai putere, iar motorul diesel biturbo de 2.0 litri este capabil acum de 235 de cai putere. Cel mai important aspect al acestuia din urma este cuplul, care a urcat de la 450 la 490 Nm.

Volkswagen Transporter by ABT

Tunerul german nu a publicat lista de preturi pentru toate aceste imbunatatiri, insa iti putem spune ca un Volkswagen Transporter pleaca de la aproximativ 32.000 de euro. Pe piata din Germania, versiunea de top costa de la 37.157 de euro in sus.

Volkswagen Transporter by ABT

Volkswagen Transporter by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Transporter by ABT
mai multe