Aston Martin DBS by Anderson Germany - Tuning pentru agentul DBS

Dupa ce a facut furori in lumea spionajului, ca partener de nadejde al lui James Bond, agentul Aston Martin DBS a fost surprins recent in apropierea garajelor Anderson Germany. Cum s-a incheiat intalnirea britanico-germana, urmeaza sa aflam chiar din randurile de mai jos.
Distribuie pe Facebook

Asa cum ii sta un bine unui spion, Aston Martin-ul DBS a fost accesorizat de catre cei de la Anderson Germany cu o tinuta pe masura reputatiei sale, compusa dintr-o nuanta de negru mat si un set de jante in cinci spite, pe 21 inci. De asemenea, supercarul britanic a mai primit si un nou sistem de evacuare, plus o optimizare a unitatii de control, propulsorul V12 ascuns sub musculoasa capota producand acum pana la 572 cai putere.

Aston Martin DBS by Anderson Germany - Tuning pentru agentul DBS

Lista cu imbunatatiri aplicata agentului DBS nu se opreste insa aici, specialistii Anderson Germany optand si pentru numeroase accesorii interioare. Mai exact, cockpitul supercarului britanic a fost regandit in totalitate, viitorii pasageri urmand a lua contact cu insertii de piele ce imita fibra de carbon, accente de piele perforata si, nu in ultimul rand, cu ornamente realizate din fibra de carbon. Meniul interior este completat de cusaturile contrastante de portocaliu, pe-alaturi realizate sub forma unor carouri.

Aston Martin DBS by Anderson Germany - Tuning pentru agentul DBS

In ceea ce priveste armamentul din dotare, informatiile cu privire la acest subiect nu au fost dezvaluite. Cel putin pentru moment.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Aston Martin DBS by Anderson Germany
mai multe