Ati da banii pe acest Pontiac Trans Am din 2002? Iubitorii de masini americane, fiti atenti la tensiune

Ati da banii pe acest Pontiac Trans Am din 2002? Iubitorii de masini americane, fiti atenti la tensiune
  • Un Pontiac Trans Am placat in totalitate cu aur si diamante este de vanzare
  • Pretul cerut pentru "opera de arta" este de 3.4 milioane de euro
  • Proprietarul sustine ca poate fi condus indiferent de conditiile meteo
Distribuie pe Facebook

Un Pontiac Trans Am din 2002, placat cu aur si diamante din abundenta, este acum de vanzare, iar pretul este unul fabulos: 3.4 milioane de euro.

Nu, Trans Am-ul nu e o editie speciala, nici nu a participat la vreun eveniment istoric, nici nu a fost Safety Car pentru vreo cursa legendara de NASCAR si cu siguranta nici nu are vreun motor mega puternic sub capota. Atunci de ce pretul acesta va intrebati?

Pontiac Trans Am placat cu aur si diamante

Proprietarul sustine ca masina din 2002 costa mai mult decat un Ferrari LaFerrari, un Koeniggseg Agera, sau chiar decat Aston Martin Vulcan, pentru simplul motiv ca este placat in totalitate cu aur, atat exteriorul cat si interiorul, iar sa fie kitsch pana la capat, Trans Am-ul este "batut" cu aproximativ 300.000 de diamante.

Pontiac Trans Am placat cu aur si diamantePontiac Trans Am placat cu aur si diamante

In ciuda acestor lucruri, detinatorul masinii sustine ca "opera de arta" poate fi condusa indiferent de conditiile meteo.

Chiar daca masina are 80.000 de kilometri in bord, si a avut un singur proprietar in 14 ani, pretul de 3.4 milioane de euro este intr-un fel justificat datorita aurului si diamantelor, dar totusi, haideti sa coboram cu picioarele pe pamant.

Pontiac Trans Am placat cu aur si diamantePontiac Trans Am placat cu aur si diamante

Atata timp cat cei foarte bogati din Arabia Saudita, care mai obisnuiesc sa detina masini din aur, isi indreapta atentia doar catre Rolls-Royce-uri, Ferrari-uri sau Lamborghini, proprietarul acestui Trans Am mai special, va ramane mai mult ca sigur cu masina pe cap.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Pontiac Trans Am placat cu aur si diamante
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2016