Au luat o pauza de la tunat Ferrari sau Lamborghini si au modificat o TESLA. Cum arata masina

  • Cea mai accesibila masina de la Tesla
  • Modificata de Vorsteiner
  • Bodykit si un set de jante forjate
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect de tuning al celor de la Vorsteiner nu este vreun BMW M, nici un supercar de la Ferrari sau Lamborghini, ci o masina electrica. Mai exact, o Tesla Model 3.

Americanii de la Tesla au dat lovitura cu Model 3, cea mai accesibila electrica din oferta brand-ului fondat de miliardarul Elon Musk. Tocmai din cauza cererii mult prea mari au aparut si problemele in ceea ce priveste linia de productie si, implicit, livrarile.

Tesla Model 3 de la Vorsteiner

Proprietarul exemplarului din imagini a vrut ca masina lui sa fie mai deosebita decat celelalte, asa ca a dat-o pe mana celor de la Vorsteiner. Chiar daca tunerul american este specializat pe super masini cu motoare conventionale, nu a refuzat provocarea de a tuna o electrica.

Tesla Model 3 de la Vorsteiner

Si nici nu a exagerat cu modificarile. Avem un set de jante negre forjate si un bodykit, din fibra de carbon, care include un splitter pentru bara fata, praguri, difuzor de aer si o aripa spate de tip "ducktail".

Tesla Model 3 de la Vorsteiner

Din pacate, tunerul nu a oferit mai multe detalii despre acest bodykit, cum ar fi daca piesele au fost testate mai intai in tunelul aerodinamic, dar cu siguranta nu au doar rol estetic.

Tesla Model 3 de la Vorsteiner

Tesla Model 3 poate fi comandata in mai multe variante, atat cu tractiune spate cat si cu tractiune integrala. Autonomia difera de la model la model, cea mai mare distanta pe care o poate acoperi un Model 3 cu o singura incarcare, potrivit standardului WLTP, fiind 600 de kilometri.

Tesla Model 3 de la Vorsteiner

Varful de gama, cu doua motoare electrice si tractiune integrala, are o autonomie maxima de 530 km, masurata folosind aceeasi procedura de testare WLTP.

Tesla Model 3 de la Vorsteiner

Tesla Model 3 de la Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Tesla Model 3 de la Vorsteiner
mai multe