Au luat un PORSCHE retro si l-au transformat in primul 911 electric. Cum arata si ce performante are

  • Masina a fost expusa la SEMA 2018
  • Motorul Boxer a fost inlocuit
  • Unitatea electrica dezvolta echivalentul a 710 cai putere
Distribuie pe Facebook

Un atelier de tuning din Statele Unite ale Americii a montat un motor electric de TESLA sub capota unui Porsche 911 din 1977. Rezultatul final a fost expus in cadrul SEMA Show la standul celor de la Toyo.

SEMA Show este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tuning-ului si in fiecare an isi deschide portile la Las Vegas. Editia din 2018 a strans sub acelasi acoperis foarte multe proiecte de tuning: de la masini americane cu mii de cai putere sub capota pana la modele europene, retro si noi.

Porsche 911 cu motor Tesla

Un exemplar care a produs multa valva printre cei prezenti la SEMA a fost acest Porsche 911 din 1977. Opera unui atelier de tuning de peste Ocean, sportiva germana a aparut cu o nuanta alba la exterior, un bodykit latit, o suspensie ajustabila, jante BBS, o tapiterie complet reconditionata, cusca de protectie si multe altele.

Porsche 911 cu motor Tesla

Toata lumea se astepta ca sub capota sa regaseasca celebrul propulsor Boxer, dar cei de la StreetFighter LA l-au inlocuit cu o unitate putin mai neobisnuita. Mai exact cu un motor electric imprumutat de la o Tesla. Din pacate nu stim de la ce model a fost luat, dar iti putem spune ca dezvolta echivalentul a 710 cai putere, dintre care 571 ajung la puntea spate.

Porsche 911 cu motor Tesla

Cat despre un model 100% electric construit de brand-ul din Stuttgart, acesta vine anul viitor si a fost botezat Taycan. Anticipat de conceptul Mission E, sportiva cu zero emisii va fi propulsata de doua motoare electrice care vor genera in total 440 kW, echivalentul a 600 de cai putere, ceea ce ii va permite masinii sa atinga 100 de km/h in 3.5 secunde.

Porsche 911 cu motor Tesla

Producatorul german de automobile sustine ca autonomia va fi de 500 de kilometri, calculata pe baza vechiului standard NEDC. Asta inseamna ca autonomia reala ar trebui sa fie cuprinsa intre 350 si 400 de kilometri.

Europenii pot sa comande deja noul Porsche Taycan, iar pretul de pornire ar urma sa fie de aproximativ 80.000 de euro.

Porsche 911 cu motor Tesla

Porsche 911 cu motor Tesla

Porsche 911 cu motor Tesla

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche 911 cu motor Tesla
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2018