Au mai ramas cateva zile pana sa facem cunostinta cu noul X7 tunat de Alpina. La ce sa te astepti

Au mai ramas cateva zile pana sa facem cunostinta cu noul X7 tunat de Alpina. La ce sa te astepti
  • Lansare programata pentru 19 mai
  • Motor V8 twin-turbo de 4.4 litri
  • Peste 600 CP
Distribuie pe Facebook

Noul Alpina XB7 urmeaza sa fie lansat pe 19 mai. Cel mai mare SUV de la BMW ar urma sa primeasca unele modificari estetice dar si mai multi cai putere sub capota.

Constructorul bavarez de automobile extinde in continuare gama de modele de performanta M dar X7, cel mai mare SUV cu sigla BMW, nu se stie daca va primi tratamentul acestei divizii.

Pentru proprietarii de X7 care vor mai mult de la masina lor exista, desigur, tunerii.

Alpina tocmai a publicat o numaratoare inversa pe site-ul oficial iar Ziua Z este 19 mai. Ce se intampla atunci? Vom face cunostinta cu noul XB7, informatia fiind confirmata si de divizia BMW din Canada pe pagina oficiala de Facebook.

X7-le tunat de Alpina se va distinge de un exemplar stock prin bare de protectie noi, o capota modificata, jantele specifice tunerului german dar si prin sistemul de evacuare cu patru terminatii.

La interior vom regasi, cel mai probabil, diverse tapiterii cu cusaturi si detalii de inalta calitate, emblemele Alpina imprastiate prin habitaclu si numele comaniei inscriptionat pe fundalul ceasurilor de bord.

In ceea ce priveste performante, noul Alpina XB7 ascunde sub capota un motor V8 de 4.4 litri twin-turbo care va dezvolta 608 cai putere si 800 Nm cuplu. Acceleratie de la 0 la 100 de km/h o vom afla cu siguranta pe 19 mai, dar cu siguranta se va realiza in jur de 4 secunde. Cat despre viteza maxima, aceasta va depasi 250 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Mai 2020