Au taiat si sudat la un Rolls-Royce pana cand l-au facut sa para ca pluteste. VIDEO

Au taiat si sudat la un Rolls-Royce pana cand l-au facut sa para ca pluteste. VIDEO
  • Au taiat si sudat la un Rolls-Royce pana cand l-au facut sa para ca pluteste
  • Proiectul a fost realizat special pentru cantaretul de muzica pop Justin Bieber
Distribuie pe Facebook

Respectivul proiect, care poarta semnatura specialistilor americani de la West Coast Customs, a fost realizat special pentru cantaretul de muzica pop Justin Bieber.

Deveniti faimosi in lumea intreaga datorita masinilor modificate pentru emisiunea Pimp My Ride de pe MTV, americanii de la West Coast Customs au prezentat, zilele acestea, probabil cel mai ambitios proiect de tuning din istoria companiei cu sediul peste Ocean, in California. Este vorba, mai precis, despre un Rolls-Royce Wraith ce-si propune sa aduca pe strazi, mai aproape de publicul larg, conceptul 103EX.

In procesul de creatie, coupe-ul cu motor V12 twin-turbo de 6.6 litri si peste 600 de cai sub capota a fost nu doar scurtat, ci si latit cu cateva sute de milimetri, reteta de la nivelul departamentului exterior culminand cu capacele destinate rotilor, ce fac ca exemplarul realizat special la comanda cantaretului de muzica pop Justin Bieber sa para ca pluteste.

Printre modificarile operate de aceiasi americani de la West Coast Customs se mai numara, de asemenea, si o noua vopsea pentru caroseria in doua portiere, dar si o noua tapiterie pentru interiorul pentru patru persoane. Realizarea proiectului de tuning cu pricina, care porneste de la Rolls-Royce Wraith si are ca sursa principala de inspiratie conceptul 103EX al companiei cu sediul in Goodwood a durat trei ani.

La momentul de fata, pretul respectivei transformari nu reprezinta nimic mai mult decat o foarte mare necunoscuta, insa nu ar fi deloc surprinzator daca am afla ca exemplarul realizat special pentru cantaretul de muzica pop Justin Bieber a costat peste 100.000 de dolari, fara a lua in calcul si banii platiti pe coupe-ul cu motor V12 twin-turbo de 6.6 litri.

Distribuie pe Facebook
mai multe