Au tunat deja noua masina de performanta de la BMW. Motorul I6 ofera acum peste 200 CP per litru

Au tunat deja noua masina de performanta de la BMW. Motorul I6 ofera acum peste 200 CP per litru
  • Primul tuning pentru noul BMW X3 M vine de la Dahler
  • Meniul in cauza ofera inclusiv un total de 610 CP
  • Pachetul cu pricina continua cu jante pe 21 sau 22"
Distribuie pe Facebook

Din pacate, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h ramane un mister. Nu ar trebui sa depaseasca insa patru secunde.

Prezentata in avanpremiera mondiala la mijlocul lunii februarie, prima generatie a modelului BMW X3 M gazduieste in compartimentul motor o unitate bi-turbo cu sase cilindri in linie, de trei litri si aproximativ 480 CP. In versiunea de baza.

Si tinem sa subliniem aceasta sintagma, de baza, deoarece clientii au la dispozitie inclusiv o varianta de top Competition, care pluseaza cu 30 CP. Astfel, durata acceleratiei de la 0 la 100 km/h scade cu 0.1 secunde, de la 4.2 la 4.1 secunde.

BMW X3 M de la Dahler

BMW X3 M de la Dahler

Multumita specialistilor de la Dahler, de astazi exista si o a treia optiune. Vorbim, mai precis, despre un tratament destinat motorului I6 bi-turbo de trei litri, care creste puterea maxima a primului BMW X3 M din istorie pana la... 610 CP.

Din pacate, modul in care a evoluat timpul necesar realizarii - din nou - a acceleratiei de la 0 la 100 km/h ramane un mister total. Nu ar fi insa deloc surprinzator daca acesta nu ar mai depasi acum bariera celor patru secunde.

Cert este ca viitorul apropiat va aduce cu sine si un Stage 2, destinat in special persoanelor care vor sa-si transforme propriul BMW X3 M intr-un supercar killer. Momentan, compania nu a dezvaluit ce va aduce meniul in cauza sub capota.

In perioada urmatoare de timp, aceiasi specialisti de la Dahler vor mai oferi si o noua suspensie, plus o prelungire frontala. Pana atunci, clientii mai pot bifa, pe langa cresterea de putere, si un set de jante cu diametrul de 21 sau 22 inch.

BMW X3 M de la Dahler

BMW X3 M de la Dahler

BMW X3 M de la Dahler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze BMW X3 M de la Dahler
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2019