Audi A1 by Senner Tuning - Citadinul de 156 cai putere!

Audi A1 by Senner Tuning - Citadinul de 156 cai putere!
Noul Audi A1 da o savoare speciala marilor orase ale lumii, in timp ce germanii de la Senner Tuning sunt gata sa pastreze intotdeauna-aprinsa fascinanta flacara a tuningului. Chiar si atunci cand optezi pentru cel mai mic model al constructorului din Ingolstadt.
Distribuie pe Facebook

Pornind de la versiunea cu motor supraalimentat de 1.4 litri, cei de Senner Tuning au adaugat o noua unitate de control si un sistem de evacuare cu doua tobe de esapament, micul Audi A1 laundandu-se acum in fata tuturor cu 156 cai putere si 250 Nm. Performantele raman inca un mister, insa noul model din Ingolstadt ar trebui sa se bucure de un comportament mai agil ca niciodata, la acest capitol urmand a contribui din plin si setul de arcuri sport ce coboara garda la sol cu aproximativ 35 mm. Nota finala este data de jantele Corniche Monza ce masoara 18 inci si vin la pachet cu pneuri Hankook S1 Evo. Costul tuturor modificarilor nu pare a fi insa deloc prietenos, suma finala urmand a se apropia periculos de 5.000 euro.

Audi A1 by Senner Tuning - Citadinul de 156 cai putere!

Iar asta nu e tot. In cazul in care iti doresti ceva mai mult de-atat, tunerul german este gata sa-ti ofere si alte bunatati, printre care suspensie coilover, accesorii din fibra de carbon si stopuri cu LED-uri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi A1 by Senner Tuning
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2011