Audi A6 by ABT - O oferta de nerefuzat

Audi A6 by ABT - O oferta de nerefuzat
Trei motorizari puternice si un nou body kit cu linii elegante vor transforma noul Audi A6 intr-o oferta de nerefuzat.
Distribuie pe Facebook

Ultima oara cand am aruncat o privire in curtea celor de la ABT, compania germana lucra la o tinuta de gala pentru recent-lansatul Audi A7. Odata finalizat, acel proiect a stat si la baza unui program de infrumusetare creat special pentru noul Audi A6, asemanarile intre cele doua modele Audi fiind greu de trecut cu vederea.

Asadar, optand pentru aceeasi reteta de succes, nemtii de la ABT au inzestrat ultima generatie a sedanului din Ingolstadt cu un nou kit aerodinamic, aparent subtil. Rezultatul? Partea frontala vine la pachet cu o noua prelungire, partea din spate se remarca prin al sau eleron pentru portbagaj si prelungirea pentru spoiler, in timp ce noile praguri laterale completeaza lista cu modificari. Si daca tot nu esti multumit pe deplin, compania din Kempten iti pune la dispozitie si o suspensie mai joasa sau un nou set de jante, cu dimensiuni de pana la 21 inci.

ABT Audi A6 - O oferta de nerefuzat

Sub capota, noul Audi A6 va primi o crestere serioasa de putere indiferent de motorizarea cu care se lauda. Astfel, turbodiesel-ul de trei litri este acum disponibil in doua versiuni (de la 245 CP la 282 CP sau 310 CP cu kitul de putere ABT Power S), in timp ce fanii propulsoarelor pe benzina vor zambi larg la auzul vestii ca V6-le 3.0 TFSI dezvolta in prezent nu mai putin de 410 cai putere (de la 300 CP).

Preturile raman momentan un mister, insa acest lucru nu ar trebui sa te indeparteze de noul si elegantul Audi A6 by ABT.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi A6 by ABT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2011